• 38
    türkiye'de dünyanın en kolay işidir. biraz komedyenlik çabası, biraz uydurma haber, biraz cm/fm ve biraz da transfermarkt ile çok revaçta bir futbol yorumcusu (!) olma yolunda büyük adımlar atabilirsiniz. hele bir de bir takıma sempatinizi belli eder ama tarafsız durduğunuzu göstermek adına sürekli başka takımları överseniz sizden güzeli olmaz.

    türkiye'de neredeyse hiçbir futbol yorumcusu futbolcuyu yabancı futbolcuları tanımıyor. tek tük var ilgili insanlar. youtube'u açıyor, izliyor ve yorum yapıyor. bu işten de para kazanıyor.

    uzun zaman sonra geçen gün yine uğur karakullukçu ve ali ece'nin yaptığı youtube programını izledim. ali ece'yi severim. ama abi adam kendisini hiç güncellememiş. eskide kalmış. uğur karakullukçu zaten tam bir şovmen. saracchi'yi yorumladılar, kulaklarım kanadı. adamı o kadar bilmiyorlar ki söyleyebildikleri tek şey "hız diyorsanız leipzig ya da salzburg". lan bu kadar saçma bir yorum mu olur? sonra da diyorlar ki "bu adam çok hızlı, hücumcu ama defansı zayıf". adamı hiç izlememiş. lan aç bari bak youtube'dan. oradan anlarsın belki. o da yok. nasıl olsa "ben ne söylesem millet yiyor" diyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın