resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23568
    artık hakikaten arda’ymış, selçuk’muş, zorlu’ymuş vs bunları bırakıp da saha içine kanalize olsa ne kadar iyi olacak. bu takımın sahaya konsantre olmuş bir teknik direktöre ihtiyacı var. sene başı alınan emre mor, nzonzi, falcao, andone, babel, seri, taylan, jimmy gibi oyuncuların tamamından sıfıra yakın verim alındı. bu bir rastlantı değil. fatih hoca lütfen artık bırakınız bu bomboş olaylarla vakit ve enerji kaybetmeyi. bu konularla biz galatasaray sevenleri de üzmeyi. takımı seviyoruz, saçma sapan polemikler, işimizi ve konsantrasyonumuzu negatif etkiliyor hepimizin.

    arda denen zampara sizin milli takım kariyerinizi mahvetti. imajınızı yerle bir etti.
    milli forma ile para ve alacak konularını aynı masaya koydu. insanları, milli takım izleyen milyonları rencide etti. lütfen geçiniz. arda turan yaptıkları ve yapmadıklarıyla kendi hayatını kendisi mahvetti.
    bunun rehabilitasyonunu bu kulüp yapmamalı. bu kulüp değil arda’nın saçma sapan hayatının sorumlusu. bunun yükümlüsü biz seyirci veya taraftar da değiliz, başkan da değil, fatih hoca siz de değilsiniz. yönetim veya takım arkadaşları da değil. arda’nın kendisi. bunun sorumluluğunu alsın. alamıyor, bununla yaşayamıyorsa da tedavi olsun psikolojik olarak. yaptıklarının götürüleriyle başa çıkmaya çalışsın.
    terbiyesizliğin, yozluğun, görmemişliğin, cahilliğin, utanmazlığın da bir yaptırımı olmalı bu ülkede. hadi arda bir kaç defa tanıdıklarıyla hukuku atlattı. ama galatasaray kültürünü alt etmemeli. bu bize yakışmaz. aman fatih hocam nolur dikkat!
App Store'dan indirin Google Play'den alın