resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23526
    arda hakkında verdiği demecin çok büyütüldüğünü düşünüyorum. bence mustafa cengiz, iletişim konusunda tam bir deha. fatih terim’in egolu, adeta çocukça olan basın açıklamalarını bence gülümseyerek izliyordur. neticede sn cengiz’in emrindeki ekibinin fatih terim’in emrindeki ekipten kat be kat üstün meziyetlerde olduğunu bu sezon defalarca gördük. politik, ekonomik ve hukuksal hiç bir mecrada sn cengiz kaybetmedi. yani kendi alanında çok başarılı bir sezon geçiriyor. fatih hoca ise maalesef tüm kariyerinin en kötü oyununu, sezonunu ve pozisyonunu tecrübe ediyor. üstelik de bir adet taraftara küfreden ve bir adet de futbolu çoktan bırakmış oyuncuda ısrar ederek, adeta rezil olarak yaşıyor bunları.
    bu açıdan bakıldığında bence de ortada galatasaray teknik direktörünün yaptığı saçma mı saçma bir açıklama var. ama sn cengiz bunu hayatta da ciddiye almaz, almayacaktır.
    son bir söz ise fatih hoca’ya: arda turan, koskoca fatih terim’in kariyerini mahvolma noktasına getirmiş, terim’e milli takım kapılarını kapattırmış ve elaleme laf ebeliği hakkı vermiş son derece çirkin, kötü, art niyetli bir şahıs. fatih hoca, sana düşman olan politik figürlerle seçim kampanyalarında oynamış leş bir karakterden bahsediyoruz. lütfen biraz aklı selim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın