resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23415
    efsane teknik direktorumuz. fakat kendisi hakkinda insanlari yanlis bilgilendirmeyelim lutfen.

    hafizalari tazelemekte yarar var. onyekurunun sampiyonlugu getirmesi, hocanin inadiyla degil rodriguesin satilmasiyla olmustu.

    2018-2019 sezonunun ilk devresinde rodrigues 9 mac sol acik olarak ilk on bir basladi. 5 mac sakat/cezaliydi. digerlerinde yedekten dahil oldu. perfomansi 3 gol.

    https://www.transfermarkt.com.tr/.../trainer_id/0/plus/1

    yine ayni devrede onyekuru, 3 mac sag forvet, 1 mac sol forvet, 4 mac sag kanat, 5 mac sol kanat, 2 mac santrafor oynadi. asil mevkisi olan sol kanatta oynadigi bu 5 macin hangi maclar oldugunu tahmin ediyorsunuzdur muhtemelen.*

    sezonun ikinci devresinde ise 16 mac sol kanat oynayip, 1 mac kacirdi.

    https://www.transfermarkt.com.tr/...n/2018/plus/1#gesamt

    simdi asil olaya geleyim, ligde attigi 14 golu hangi pozisyonlarda oynarken attigi.

    santraforda 2 gol, sol kanatta 12 gol ve sag kanat ya da sag forvette ne mi ? koca bir sifir.

    simdi acaba bu adamin ilk devrede sag kanatta bu kadar verimsiz oldugu gorulmesine ragmen, rodriguesin israrla sol kanatta oynatilmasi mi inat ?(u: ki sag acik performasi bir onceki sezon cok iyiydi, cizgiye inerek gomisi beslemesi vs.)
    yoksa rodrigues satilip sol kanat bosalinca onyekurunun asil mevkisinde parlamaya baslamasi mi ?

    basta dedigim gibi hersey iyi hos, ama lutfen yanlis bilgilerle akillari bulandirmayalim. eger rodrigues satilmasaydi ocak 2019 da, onyekuru yardimci forvet ile sag kanat arasinda sikisip kalacakti.

    hoca 2018-2019 sezonu ilk devresinde rodriguesi sol, onyekuruyu sag kanat olarak kullanarak bir hata yapti, fakat hatasindan donmedi. rodrigues satildiktan sonra sadece onyekuruyu gercek mevkisine kaydirdi. kendisinde israr da edemezdi cunku onun yerine solda oynatabilecegi bir oyuncusu da yoktu. varken zaten israr etmeyip baska yerlerde degerlendirmeye calisarak verimini dusurmustu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın