resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23287
    inisli cikisli bir grafige sahip teknik direktor. bir donemi iyi, bir donemi kotu geciren bir istatistige sahip.

    tekrar geldiginden beri uc transfer donemi gecirip, dorduncuye giricek olmasindan oturu, takimi kendi olusturmadi muhabbetlerini gecebiliriz. eski oyunculardan teklif gelende oldu begeniyor ki gondermedi. diagneyi alan kendisi, onyekuru bonservis ya da yaz donemine birakmadan vedat hamlesi yapabilirdi. tabi ki sistemini kendisi bilecek, kimi aldiracagina oyununa uygun benim karar vermem imkansiz oyle bir vasfim mi var ki hem.

    fatih terim sevici, transfer taraftari, 2019-2020 sezonu kış transfer dönemi basligini costuruyor yine, sanki kendisi kurmamis ya da sahiplenmemis gibi bu takimi. hala al oyuncuyu, yap transferiyle degirmenin donecegini dusunen adamlara aciyorum.

    tabi ki, transfer onemli ama kimi, neye gore sececegiz. eski plana sadik kalip hizli adamlari koy kanada, ya tutarsa. kimse kusura bakmasin ama saracchi dedigimiz adama, arkasina kacirdiginda oyuncuyu ya da ofansi iyi yapsa da gol yollari sonuc vermediginde yine sovulecek burada, yuto nerde en azindan defansi iyiydi, ben hali sahada arkama boyle adam kacirmiyorum nidalari yukselecek. onyekurun adami calimlayip son vurusu kacirdiginda deli gibi kufur edilecek, bunlar yasandi daha once. tellese neler soylendi, bizzat onyekurunun kendisine de.

    kisacasi evet isimlerle iyi olabilirsin, verim alabilirsin ama sistem olmadikca kisisel hatalarda ya da birazcik mental cokuste direk takimi etkilemis olursun.

    sistemin amaci verim olarak tavan ve taban degerler arasinda en altta ve en ustte olani birbirine yakinlastirip bir minimum verim degeri alabilmektir. boylece ne alacagini oraya odun koysan bilirsin.

    ornek,

    sen marceloyu getir sol beke, rakibini calimlasin sol bekten cikarken nereye pas atacak ? belhanda gerisinde kalmis, omer yakinina gelmis anca al ver yapabilir, uzun oynamak icin sag aciga bakiyor kimse yok feghouli gobege ya da on numaraya kayip kendini marke ettirmis sag olsun. kalan secenekler kendisine basabilecek rakipler uzaktaysa, falcaonun bos kosusunu gorebilir, gorurse falcaoyu hacamat eder iki stoper. ya belhandaya verecek ya donk ya mariano ya. kisacasi nur topu gibi kendimize benzettigimiz bir adet marcelomuz oldu. selamlar bu adam dunyanin en iyi sol beki.

    mert hakan gelince ortasaha sorunu bitecek zannedenler, hatirlatalim kendisinin degeri 600 bin euro. onu radarimiza sokan ise kendisini partlatan sistemleri.

    bir daha 2011-2012 de kurulup, 2013 ocaginda drogba ile zirveyi goren ve birbirine bu kadar uyumlu olabilecek bir kadromuz olmayacak, olsa bile o oyunu oynatacak adam buralarda degil artik.

    o kadronun zayif ve sevilmeyen adamlari,

    engin baytar, omeri top diye oynar.
    babel, amrabatin getir goturunu yapar( hollanda degil galatasaraydaki pozisyonunu baz aliniz lutfen.)
    sabri, mariano dedemize 100m kosusunda 5 sn fark atar.
    riera, oyun kurma ve orta acma konusunda butun takimi rezil eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın