resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23281
    normal şartlarda; kritik transferlerinin çoğu son gün gerçekleşmiş ve hemen hemen hiçbirinden faydalanamamış, avrupa'da büyük hezimetler yaşamış, planlandığı oyun planlarının hiçbiri tutmamış ve sezon boyunca tek bir maçı bile iyi oynamamış, üstüne hemen hemen her milli maç arasında bir oyuncusu sakatlanmış vb. birçok krizin yaşandığı bir sezonun 16. haftasına 24 puan ile girmiş bir takımın şampiyonluk şansının kalmamış olması gerekiyordu.

    ancak, bugün lig tablosuna baktığımızda özellikle medyada en güçlü favori görünen fenerbahçe ile yalnızca 4 puan fark olması, şampiyonluk şansımızın gayet var olduğunu gösteriyor. açıkçası, mevcut oyuncular ve mevcut düzensizlik ile şampiyonluk imkansız ve çok umutsuz bir noktada gibi görünse de devre arasında yapılacak doğru hamleler ve sonucunda yine tüm takım bütünleşerek, bir şans gelmesini beklemek gerekiyor, sonrasında da allah kerim.

    bu şansı bulabilmemiz halinde başımızda kimin olduğunu ve sonucunu hepimiz tahmin edebiliyoruz sanıyorum.* yeter ki, bu şansı bu sezon bir kez olsun yakalayabilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın