resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 23280
    kredisinin kime göre ve neye göre sonsuz olduğunu anlayamadığım efsane teknik direktörümüz. bendeki kredisi iki sezon arka arkaya sampiyonlar ligi'nde rezil olmamızla oldukça düstü mesela. çünkü terim'i seviyor sayıyor olmakla beraber, galatasaray'ı terim'den daha çok seviyorum.
    ffp belası ve sattığın kadar al kurali varken ocak ayı içinde nasıl bir transfer isteğinde bulunacak merak ediyorum. babel, belhanda, feghouli satışa konacak da, ocak'ta onyekuru dışında işe yarar bir 10 numara, bir de hızlı sağ kanat bulunacak da... onlar da form tutacak da. bu oyuncular yedeksiz olduklari için ilk sakatlik veya ceza durumunda yine el ayak karışacak. o iş nasıl olacak? luyindama yerine sol stoper nasıl alinacak? ya kadro dışı kalan nzonzi'nin yeri kimle dolacak? peki ya santrfor arkası? adem mi oynayacak? peki falcao'nun yedegi? o da mi adem?
    kadro planlamasının nasıl olduğunu nerak ediyorum. arda turan'ı da kadroya katarsa hepten evlere şenlik bir takım oluruz.
    ben şahsen takımımızin puan planini seneye uefa avrupa ligi'ni hedefleyerek yapmasi ve galatasaray'in orada büyük bir başariya imza atabilecek oyuncularla hazir edilmesini bekliyorum kendisinden. şampiyonlar ligi maalesef gelirler dışında bize zarar verir hale geldi. o gelirler de zaten orada oynaması için alınan oyuncularin maaşina ve menajerlere anca yeter halde. yani sıfıra sıfır elde var sıfır.
    seneye de kendi dileğiyle teknik direktörlükten emekli olmasini ve galatasaray markası içinde gelişim ve ileriye dönük farkli bir alanda hizmet vermesini diliyorum. scout ekibi ve alt yapi yönetim sorumlusu gibi. 67 yaşina geldi ve hala 20'li yaşlarda genç, egolu adamlarla her sabah 9'da ve aksam üstü antrenmana çık, deplasmana git vs belli ki bıkmış ve yorulmuş. kendisi elbette bir galatasaray efsanesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın