• 8
    allah aşkına bütün sözlük ahalisine soruyorum şu maçı kazansak ne olur kazanmasak ne olur. 21 aralık 2019 göztepe galatasaray maçına 31 yaş ortalamalı takımla çıktık. hücum hattının(4 kişi) maaş toplamı 18-19 milyon euro ediyor. böyle başarı gelse ne olacak gelmese ne olacak. kadro planlaması 2 sezondur yerlerde, bireysel yeteneklerle başarı sağlamaya çalışıyorsun böyle iş mi olur. yarın sivas yense aradaki puan farkı 12 olacak. belki toplam maaş bütçesi 10 milyon euro olan takımla 16. hafta sonu itibariyle aranda 12 puan fark olacak. tam anlamıyla iflas demek bu.

    avrupa ile makas açıldı bunu zaten kabul etmeyen yok. adamlar milyar euro'luk takımlar kuruyor, istediği adamları alabiliyor ama bizim ligimizde neden makas kapandı sayın hocam bunu açıkla bize. galatasaray neden 58 milyon euro maaş ödeyip ligin en kötü top oynayan 5 takımı arasına giriyor bunu açıkla bize sayın hocam.

    artık 66 yaşındasın hocam. belli başlı şeyleri sağlayamıyor olabilirsin. tabii ki 1 sezon başarısız olma kredin var ama yüzüne ve saha içindeki takımına bakınca maalesef bariz şeyleri artık ıskaladığını görüyorum sevgili hocam. belki yaşının da etkisi ile risk alamıyorsun artık, 74. dakikaya kadar selçuk'u sahada tutman mesela. taylan gibi bir çocuk varken selçuk'la başlaman, feghouli'ye 90 dakika boyunca sabretmen, belhanda'yı her maç koruyup iyi oynadığı 21 aralık 2019 göztepe galatasaray maçında çıkarman, geçen hafta ankaragücü maçında 2 puanı bırakmamızda büyük pay sahibi olan emre taşdemir'i, uzun top oynarken faydalı olabilecek kaliteye sahip babel yerine alman, mariano'ya sabretmen vs. vs.

    genç bir çocuğu çıkarıp sağa beke koysan ve o çocuk hatalar yapsa kim sana bir şey der hocam veya taylan'la başlasan kim sana laf eder? bu sezonu gerçekten çok kötü geçiriyorsun hocam. çok çaresiz ve iflas etmiş bir görüntü içindesin. bakalım 2019-2020 sezonu rüzgarı, seni ne yöne çevirecek. merakla ve üzüntü içinde izlemekteyim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın