resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22996
    arabesk tayfanın inatla savunmaya devam ettiği teknik direktör. beyler azıcık gerçeklerle yüzleşin, geçmiş başarılarla yaşamayın.

    galatasaray adına 19-20 sezonunun bu kadar rezalet geçmesinin sebebi kendisidir. belhanda takımı baltalamaya devam ederken oynatmaya devam eden kendisidir, selçuk inan'ı oyuna sokup performans bekleyen kendisidir. makas açıldı diye açıklama yapıyor eyvallah bu sene gelen şampiyonlar ligi kurası gerçekten çok zordu fakat bu takım tuzlaspor'a karşı isabetli şut bulamazken, lig sonuncusu 10 kişi kalmış takıma evinde 2 puan hediye ederken bu makas açık değil mi fatih hocam? bu sezon evimizde verdiğimiz aptal saptal puanın haddi hesabı yok, her maç sonu aynı açıklamaları dinliyoruz fakat bir sonraki hafta aynı ilk 11 karşımıza çıkıyor. 1-0 öne geçtiğimiz an oyunu tutacak bir planımız yok, muslera'nın insan üstü performansı olmasa bu sezon ligde sıralamamız çok daha berbat bir yerde olabilirdi.

    iki aydır ocak ayını bekleyin diyorsun, elindeki futbolcularını ateşe atıyorsun. bakalım ocak ayına pek bir şey kalmadı hepimizin hakkında hayırlısı. umarım takımı ayağı kaldıracak bir plan bulursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın