• 250
    geçen sene beşiktaş taraftarı şenol güneş'i eleştirirken çok şaşırıyordum, sonuçta 4 senede 2 şampiyonluk kazanmış, cl'de gruplardan 1. çıkarmış bir isimden bahsediyoruz.
    şimdi de galatasaray taraftarı şaşırtıyor beni. 10 senede 8 tane şampiyonluk kazanmış, avrupa'da 1 uefa kupası, 1 de cl çeyrek finali oynatmış birisinden söz ediyoruz.

    bu sezon adına hoca eleştirileri sonuna kadar hakediyor. göze güzel gelen futbol oynamadığımız açık. fakat hoca da bunun farkında ama her maç sonrası da çıkıp kötü top oynuyoruz diyecek hali yok, bu durum takımın özgüvenini bitirir. hoca bu dönemi bir şekilde atlatmaya çalışıyor, o yüzden ben sabırla bekliyorum.
    çünkü ben galatasaray tarihinin en etkili futbolunu oynatan, en başarılı hocasının bir bildiği olduğuna inanıyorum. mutlaka sabır gösterirsek işleri yoluna koyacaktır. fakat eleştirenleri de gayet iyi anlıyorum. sezon başından beri top bile oynamıyoruz ben de biliyorum.

    ama fatih terim'e pirlo'nun sözleri üzerinden ve aynı zamanda zeka düşüklüğü ibaresi olan saldırma biçimini anlamış değilim. neymiş hoca bbg izliyormuş, imaj yapıyormuş, taktik tahtasında futbolculara karıştırmış vs vs. yahu sen kimsin de galatasaray kulübünün efsanesini böyle ahlaksızca eleştirebilirsin? sen galatasaray'a bugüne kadar ne katkı sağladın? 2 forma alıp, 3 tane maça gittiniz diye fatih terim'e böyle bel altı saldırmak kimin haddine?

    fatih terim'e yapılanların aynısı şimdi de hasan şaş'a yapılmaya başlandı. 2-3 tane çapulcu gelmiş izlanda milli maçı öncesi "elleriyle bile topu kaleye götüremezler" sözlerini eleştiriyorlar. yahu bu insanlar hiç mi hata yapamaz? sen hiç mi hata yapmıyorsun? yok neymiş hasan şaş teknik taktik bilmiyormuş, kendileri daha iyi bilirmiş. kaç kere hasan şaş'la birebir görüştün de kendisinin teknik bilgisini ölçme fırsatın oldu.

    karşınıza çıksa elini öpeceğiniz, boynuna sarılayacağınız adamların klavye başında eleştirilmesine saygı gösteririm ama böyle bel altı saldırıp düşmanlık yapılınca kendimi tutamıyorum. önce saygı göstermeyi bilin kulüp efsanelerine. öyle metin oktay ruhu vs demekle olunmuyor galatasaray taraftarlığı, bu duyguyu yaşamanız ve göstermeniz lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın