resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22878
    fatih terim olmasaydı bu takım nasıl berbat bir futbol oynardı bir düşünün. düşündünüz ve gerçek şu ki ancak bu kadar kötü oynardı. bu gerçeği görmek gerekiyor. 2 yılın şampiyon takımı genel hatlarıyla korundu, bu dar boğazda hocanın onayıyla bir sürü oyucu alındı. rakiplerimiz forvetsiz, sol beksiz başlamalarına rağmen ligde şu an puan ve oyun olarak önümüzdeler. demeyeyim diyorum ama 12 aralık 2019 wolves beşiktaş maçı'nda, ingiltere deplasmanında, sir avcı bile 18, 19'luk gençleri oynatıyor. aynı durumda biz olsak kimin kadroda olacağını sanırım biliyoruz az çok.

    fatih terim'in yönetimi hedef göstermediğine de katılmıyorum. sadece yönetimi değil, hoca kendi ve taktik-disiplini,ekibi hariç, taraftar da dahil olmak üzere bu sene herkesi sorumlu tuttu: organize kötülük dedi (hakem ve federasyon), bu oyuncuları ben istemedime getirdi, geç transfer yapıldı dedi (hepsi yönetimi hedef alan demeçler), taraftar istiyorum seyirci değil dedi, ocak'ta bazıları ile yollar ayrılacak dedi, ffp dedi, makas dedi...dedi de dedi.

    hocanın eleştirilen yanı göz göre göre, hata üstüne hata yapması ve sanki sihirli değnekle her şey çözülecekmiş gibi sürekli ocak'ı işaret etmesi. oysa başka faktörleri işaret edeceğine bazı isim ve dizilişlerde inat edeceğine, mevcut durum içinde alternatif çözümler üretmeye gitseydi, oyuncuları haftalar evvel tehdit etmeye başlamaktan, taraftarı suçlamaktansa ocak'a kadar idare edebilseydi durumu, forma konusunda daha adaletli olabilseydi, belki çok daha farklı olacaktı her şey. sonuçta hocanın bu inatlarından zararlı çıkan galatasaray oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın