resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22685
    ünal aysal'ın dediği gibi kulübün maaşlı profesyonel elemanı olan ve son imzaladığı 2+3 yıllık sözleşmesi ile yıllık 18 milyon tl alan, geçmişte galatasaray'ımıza muazzam başarılar yaşattığı her sezon da galatasaray'dan maddi ve manevi karşılığını misliyle almış fatih terim'e oynattığı rezalet futbola karşın, hocanın belki bir yemekte bıraktığı bahşiş kadar kazancı olan (benim aylık kazancım dahil) kişiler hocaya şu zor gününde destek olmaktan, hocayı üzmemekten, kredisi sonsuz olmasından bahsediyor, hatta birkaç sezon başarısız olma hakkı tanıyorlar.

    hocayı milli mücadele döneminde varını yoğunu harcamış, ömrünü cephelerde geçirmiş kişiler gibi yüceltmek ve mevcut performansını geçmişte yaşananlarla dramatize ederek savunmak gerçekten komik. o dönemdeki kişiler bile icraatleri için türlü eleştiriler alır iken hocaya bir dokunulmazlık zırhı büründürülmek istemekte, değim yerinde ise ruhani lider vasfı verilmekte.

    galatasaray taraftarının gözünde 8 şampiyonluk, 3 türkiye kupası, 5 süper kupa 1 uefa kupası kazandırsan dahil aldığın maddi karşılığa karşı başarısız olma kredin yoktur. kombine alıp maça giden, lig tv ye para veren ve gs storde para harcayan taraftarın da fatih terim hakkında gayet ahkam kesme hakkı ve hesap sorma hakkı vardır. şu oynanan rezalet futbolu bize izletmeye hakkı yok, olmamalı. 3-5 kuruş store dan ürün alan herkesin de hoca hakkında atıp tutma hakkı var. o 3-5 kuruşunu galatasaray'a harcayan kişiler galatasaray için çalışan profosyonellerden daha çok fedakarlık yapıyorlar

    hocaya destek olmaya hep yanında olmaktan bahseden kişiler zannediyor ki hoca istifa edince ya da kovulunca yıkılacak, vefasızlık yapacağız. hoca istifa eder ya da emekli olursa ya bodrumdaki 15 milyon dolar değerindeki villasında ya çeşmesindeki lüx villasında ya da istanbul'da emekliliğin tadını torunları ile çıkaracak.

    maddi - manevi karşılığını alan kimsenin kötü takım izletmeye hakkı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın