• 13287
    fatih terim eleştirenin de, fatih terim destekleyenin de derdinin galatasaray'ın iyiliği olduğunu idrak etmesi gereken çok fazla yazara ev sahipliği yapan sözlük. ama bundan da büyük problemimiz bunların ifade edilme şekli.

    eleştirenin "düşman", destekleyenin "fanboy" şeklinde ifade edilmesi sonucu, okuyana hiçbir şey katmayan ve sadece içinde saldırı bulunan entry çöplüğüne dönmüştür sözlük. herkes kendi haklılığını kanıtlama ve farklı düşünene laf sokma çabası içerisinde. kötü giden futbol takımı sebebi ile üsluplarda çok ciddi sıkıntılar var. entry kaliteleri de haliyle düşüyor. dün 4 aralık 2019 galatasaray tuzlaspor maçı sonrası bu sözlükte bir futbolcuya "spastik" yazıldığını gördü bu gözler.

    galatasaray'ın problemlerini, "fatih terim düşmanları vs fatih terim fanboyları" savaşının galibi çözmeyecek. keşke buraya girdiğimizde saha içi veya saha dışı, sağa sola laf sokmadan yazılabilmiş çözüm önerileri okuyabilsek. tamam, sürekli tez çalışması gibi entryler okumak gibi bir beklentim yok ama bu kadar gerginlik de fazla gibi. galatasaray ne kaoslardan ne başarılarla çıkmıştır, unutulmamalı.

    ne demiş en birinci saygıdeğer first ladymiz;

    https://gss.gs/zgm.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın