resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 22507
    istifasını istemek amiyane tabirle hadsizliktir.

    eleştirmek, hatalarını söylemek ise bambaşka bir şey. keşke belhandayı oynatmasa, adam performans olarakta dipte. ama bir saniye ffp yüzünden devre arası operasyon yapmak istiyorsak belhanda'nın oynaması lazım elimizde satabileceğimiz bir kaç assetten biri belhanda. hoca niye oynatıyor ki sorusu şu an elinde bulunan dar kadro ve ffp belası yüzünden bence açıklandı.

    birde eleştiri altında gereksiz suçlamalar var. hocanın aklı oyunda değilmiş. valla benim gördüğüm kadarıyla gayet aklı oyunda. sahada dediklerini yapamayan bir kitle var. örneğin dün kontraya çıkarken belhanda 3 final pasını rakibe nişanlamasa çok başka olurdu(ama bu da hocaya yazar tabi prensi çünkü). feghouli(bu da prensi) alıp vurmasa, lemina(bunu da yeni yeni prensliğe alıyor hoca.) alıp vurmak yerine pası tercih etse şuan en büyük hoca eminim fatih terimdi. dün kötü oynamadık belki hücüm olarak değil ama iyi bir oyun ortaya koyduk, mücadele açısından bu kadar eksiğe rağmen okeydi herşey, kalite derseniz orayı sabaha kadar tartışırız. oyuncuların ettiği mücadele yeterliydi.

    bir de şey var, yenildiğinde bile mücadele eden bir takım isteyen arkadaşlar. dün tam olarak bunun bir örneğini görmedik mi. yoksa maçı maçkolikten mi takip ettiniz. fatih hocayı eleştirebilirim. mesela yazın falcao'ya istemediğinden yüzde yüz eminim niye okey dedi(sebebi çok bariz belli okey demek zorunda bırakıldı.). mesela bir başka eleştiri fatih hocama ,hocam bu babalıklardan gına gelmişken zaten transfer döneminde niye gençlere yönelmedin. genç 20 yaşında kiralayabileceğimiz bir sürü wonderkid var(mış gibi) niye onlar yerine kariyeri düşüşte kiralamaya uygun olan seri'ye(bazılarına göre xavi ama hoca kullanamıyor.) yöneldin.vs. vs.

    boş eleştiriyi bırakalım da gerçeklere dönelim. yapılacak tek eleştiri hocam,ozan kabağı sattık elimizde 10 milyon var diagneye niye yöneldik. genç oyunculardan 2-3-4 tane alıp kadroya yerleştirebilirdin. bunu niye yapmadın. bunu yapmanı engelleyen neydi(sezon arası olması dışında). bek performansımızın düşeceği böyle barizken niye takıma şener harici bek almadık. ali yavuz kol böyle umut vadederken niye a takımda erencan yardımcı kadar süre alamadı, kirada. falcao mevzusunda herşeye rağmen(kendi başkanına rağmen) burayı falcao gelmiyor diye yangın yerine çeviren "taraftara!" rağmen niye istemiyorum demedin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın