• 36644
    --- alıntı ---

    avrupa’da oynayan milli oyuncuların sayısının artacağına inandığını söyleyen güneş,”hepsinin oynamasından yanayız ve umarım daha çok oyuncumuz gider. güven ve başarı yenilerinin de kapsını açacak. futbolda büyük bir pazar olacağımızı düşünüyorum. henüz hazır olmayanlar var. cengiz ünder ve ozan kabak yeni yeni süre alıyor. yusuf yazıcı oynamaya başladı. mehmet zeki çelik son maçında iyiydi. nasıl bir 11 ile sahaya çıkacağımıza bakacağız. mutlu oluyoruz. bu sayı daha da artmalı. takımımızın ve oyuncularımızın başarısı yeni oyuncuların önün açıyor. önemli bir yarıştayız. sadece izlanda maçına odaklanmalıyız” açıklamasında bulundu.

    --- alıntı ---

    14.11.2019 izlanda milli maçı öncesindeki açıklamalarından bir kısım.
    riyakarlığı tanımlamak için yazdım aslında. laflara bak; "mutlu oluyoruz, bu sayı daha da artmalı. takımımızın ve oyuncularımızın başarısı yeni oyuncuların önünü açıyor."
    "futbolda büyük bir pazar olacağımızı düşünüyorum."

    ama yabancı sınırı dendiğinde karşısın. oysa nzonzi'den, seri'den, belhanda'dan formayı kapan ömer bu pazarda değerli bir mal adayıdır mesela. keza dorukhan, abdülkadirler falan... bunların her biri formayı yabancılardan kaparak giydi.

    aslında şu koca koca adamlar neyin doğru olduğunu çok çok iyi biliyor da... söyleyecek yürek yok. çünkü konuşurlarsa cepleri daha az dolacak.

    şenol güneş iyi bir teknik adamdır. hep beğendim. ama işte şu açıklamalar, şu tutarsızlıklar utanç verici.
App Store'dan indirin Google Play'den alın