• 23251
    kadrosu asla aldığı sonuçlara paralel şekilde kötü değildir.

    bu sene başından beri tabiri caizse elimizde mis gibi köy tavuğu yemeği yapacak malzeme varken biz bu malzemeyle ısrarla ve hala portakallı pekin ördeği yapmaya çalışıyoruz. eldeki kadro lig için zaten yeterli de avrupa'da da en azından mücadele edecek kadar iyi. kendimde dahil bir çok arkadaşımız zaten oynanan sistem ve oynayan oyuncuların birbiriyle hiç alakası olmadığını defalarca yazdık yazmaya da devam ediyoruz. fatih terim 3lü orta saha, 3lü forvet sevdasından ve eli belinde halı sahadaki teknik ama göbekli abiler kıvamındaki futbolcurdan vazgeçmedikçe bu takımdan hiç bir halt olmayacak maalesef.

    kanat beklerin kötüyse koyarsın oraya stoperden bozma herhangi bir defans oyuncusunu o bölgeyi sağlama alırsın. kanat hücumcuların kötüyse dönersin 4lü-5li orta sahaya ve kanatlara koyarsın orta sahadan bozma bir oyuncuyu o bölgeyi de sağlama alırsın. forvete top getiremiyorsan bari hiç bir şey bilmiyorsan topu şişirip topu ilerde tutmaya çalışırsın. biz bunların hangisini yapıyoruz? tabi ki hiç birini...

    sene başında sözlükten bir halı saha takımı kursaydık şu an o takım bile bizim futbol takımından daha sistemli ve daha iyi oyun sergilerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın