• 48
    galatasaray takımının mevcut kadrosunda vefa göstereceği tek oyuncu fernando muslera'dır.

    fatih terim'e sonuna kadar destek olunmasını ve hocaya saygısızlık edilmemesini isteyen birisi olarak da şunu söylemek isterim. bu taraftarın fatih terim'e artık vefa borcu yoktur. sebeplerime gelince.

    1- 2000 yılında tüm "kal bu sene kal bu sene" tezahüratlarına rağmen takımdan ayrılmıştır. taraftar ise kendisinin yeniden takımın başına dönmesi için baskı yapmış ve belki de galatasaray takımının geleceğine mal olacak şekilde lucescu'yu göndertip terim'i getirtmiştir.

    2- 2010 yılındaki rezil sezonun hemen ardından terim sesleri yükselmiş ve terim bir kez daha başkan istememesine rağmen takımın başına taraftar zoruyla getirilmiştir.

    3- terim aysal ile sorunlar yaşadığında ve takımdan gönderildiğinde evinin önünde başka hocaya nasip olmayacak bir kalabalık ile gözyaşları ile uğurlanmıştır.

    4- milli takım, demirören mevzularına rağmen 2017 yılında terim ismini yine taraftar haykırmış ve terim 4. kez galatasaray'a dönmüştür. takımın başı öne eğildiği her anda terim faktörü ile taraftar gitmiş ve takımı kucaklamış ayağa kaldırmıştır. herkese karşı terim'e destek olmuştur.

    bu taraftar hep hocaya inanmış, arkasında durmuş ve sabretmiştir. bu taraftar daha ne yapsın? daha nasıl vefa göstersin?

    artık taraftarın da sabır taşı çatladı. artık gerçekten terim'in terim gibi davranmasını ve verdiği sözü tutmasını bekliyor. sahaya savaşan, mücadele eden topçuları çıkarmasını bekliyor. o ısıran, gururlandıran terim futbolunu görmek istiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın