• 7282
    maçlara gelirken kesinlikle alkolün dozunu kaçırmaması gereken taraftardır. 1 kasım 2019 galatasaray çaykur rizespor maçı için her zaman olduğu gibi aracı vadi istanbul ' a bıraktıktan sonra dağ tepe yürüdüm. yolda afedersiniz alkolün etkisiyle yol kenarına işeyenler mi, sıçanlar mı ne ararsanız vardı.

    hadi onuda geçtim maçı güney üst 426 bloktan takip ettim. maçın ikinci yarısında bir tartışma ardından ufak bir arbede çıktı. arbedenin içerisinde 1 adam vardı, ve tahminim 10 - 12 yaşlarında bir kız bir erkek çocuğuyla maçı izlemeye gelmişti. büyük ihtimalle yine alkollü bir grup arasındaki küfürleşmeler vs. üzerine, adamın uyarması sonrası alkollü kişiler bu adama sözlü saldırıda ve tacizde bulundu.

    daha sonra adam çocukları ile birlikte yer değiştirmiş olsa bile çocuklar sanırım olayın etkisinde kalmış olacak ki geri kalan sürede sürekli ağlayıp durdular.

    ardından tribüne spor şube geldi ve adam ile çocukları tribünden indirdi. biz birlik olup aşağı koridora indiğimizde güvenlik amirine sorduk, adam ve çocukların tribünden gidişinin sebebi nedir diye. oda bizlere diğer gruptan bir kişinin spor şube polislerini çağırdığını ve polislerin olaya müdahil olduğunu adamla çocukların daha fazla rahatsız olmaması için tribünden çıkarıldıklarını söyledi.

    orada o çocuklara ve baba ya karşı çok ama çok büyük ayıp edildi. bu tarz olayların yaşanmasının en büyük sebebi de hiç kuşku yok ki ağzı yerine başka yeri ile alkol alan taraftarlardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın