• 20
    bana saçma gelen sistem.

    97 kilodan 3 ayda 84 kiloya düştüm ve 4 aydır da normal yeme düzenine geçtim, herhangi bir değişiklik olmadan 84'ü koruyabiliyorum.

    un, şeker, makarna, pilav, ekmek, tatlı, patates vb. karbonhidratları yemedim(tabii ki yedim ama minimal düzeyde) ve aktif spor yapmadan, günlük çalışan bir beyaz yakalı olarak tertemiz kilo verdim.

    84-85 seviyesine gelince, bu bahsettiklerimi yemeye başladım, abarttığım günler de oluyor ama abartınca sonraki gün dikkat ediyorum, dengelemiş oluyorum.

    zaten bu karbonhidratları tüketmeyince otomatik olarak vücutta azalmalar bariz bir şekilde oluyor. hiç bir zaman da aç kalmadım. sevdiğim şeyleri yedim, badem, fındık, kaju, muz, mandalina vb. sevdiğim ürünleri yanımda bulundurmaya uğraştım ve bunları tükettim.

    bu sebeple, kendinizi belli saat limitlerine sokarak aç kalmaya çalışmak bana doğru gelmiyor. diyet olarak yapılabilir, hedef kiloya gelince normal bir yaşama geri dönüş yapılabilir. fakat bunu hayatınız boyunca yapabilecek misiniz ? konuya böyle bakmak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın