• 23109
    2019-2020 sezonuna topyekün formsuz başlamış futbol takımı.

    olumsuz entry'ler girmeyi sevmiyor, zaten dönem dönem gergin olan sözlüğümüze bir ateş de ben yakmak istemiyorum. zaten aşağı yukarı herkesin gördüğü, düşündüğü şeyler yazacaklarım yapıcı eleştiri niteliğinde.

    örneğin fatih hoca formsuz, forvetin formsuz, orta sahan formsuz, stoperlerin geçen seneki* formlarını mumla aratıyor. bir tek muslera sanırım zinde başladı 2019-2020 sezonuna.

    4-1-4-1 dizilimi kanser olarak nitelendiriliyor sözlükte. 5-3-2, 3-5-2, 4-4-2 de oynasak formsuz ve yaşlı oyuncularımızdan dolayı belki bu taktikler de işe yaramayacak.

    istatistikler, geri paslar, düşük şut yüzdesi, gol atamama sorunu bunlar görünenler.

    benim takımımızla ilgili tek bir düşüncem var o da şudur; fatih hoca'nın konsanstrasyon ve disiplin motto'su bu takımda ''yok'' arkadaşlar. şu an takımdaki oyuncular inisiyatif alamıyor, ya kendine güvenemiyor ya takım arkadaşına. bir oyuncumuza üç beş metre yakınlıkta iki futbolcu bastığında ya bireysel yetenekle çalım yoluna başvurmak ya da geri dönmek dışında opsiyonumuz yok. o basan iki oyuncu arasından arkaya sarkıp pas alan futbolcu yok. hücum organizasyonları çok cılız. sanki antrenmanlarda çalışılanlar sahaya çıkınca uçup buharlaşıyor.

    konsantrasyon ve disiplin hocam. bu takım en kötü formasyonla bile bundan daha iyi oynayabilir. konsantrasyon ve disiplin. ha bir de forma adaleti lütfen. en kötü halimiz buysa, sadece takımın disiplini ve konsantrasyonu otursa 2019-2020 süper lig cemil usta sezonu şampiyonuyuz açık ara farkla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın