• 391
    maça 3-5-2 ile başladık ve ilk yarıyı öyle kapattık. biz böyle oynarken her iki takım da çokça pozisyon üretti ilk yarıda.

    5'li orta saha ve çift forvet ile hücumda istediğimiz boşlukları yakaladık ve real madrid'e karşı ciddi pozisyonlar ürettik.

    ancak işin savunma tarafı da oldukça kötüydü ve real'e ciddi fırsatlar vermenin yanında neredeyse her atakları bize karşı son derece tehlike yarattı. ben bunun sebebinin orta saha oyuncularının tarzlarından kaynaklandığını düşünüyorum. şöyle ki; n'zonzi ve seri top rakipteyken ciddi eksikler. her ikisi de pres konusunda zayıflar ve seri temaslı oyunda yok gibi. belhanda'da kötü bir gününde olunca orta saha yol geçen hanına döndü. pres yok, temaslı oyun yok ve kanat oyuncusu da olmayınca orta saha enine çok genişledi ve geçiş oyununun uzmanı olan bir takım burayı nakış gibi işledi.

    terim'de bunu görmüş olacak ki ikinci yarı 4-3-3'e döndü. daha önceleri bir çok yazarın da anlattığı gibi bunu oynayabilecek kadro da olmayınca hücum eksikliği ortaya çıktı.

    3-5-2 ile iyi hücum ediyoruz lakin hızlı çıkabilen ve geçiş oyununu iyi oynayabilen takımlara çok pozisyon veriyoruz.
    4-3-3 ile savunmada sıkı duruyoruz ama hücum edemiyoruz.

    4-4-2'yi denemekten başkaca yol kalmıyor. elimizde bu sistem için biçilmiş kaftan olan bir andone varken bunu mutlaka denemeliyiz. bence bu sene en ideal oyunu böyle oynayabiliriz. tabi bu sistemde de ciddi yatırım yaptığımız bazı oyuncular dışarıda kalabiliyor ki bu da bir külfet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın