• 624
    sevgili hocam,

    öncelikle çok üzgünüm ve hala kendime gelemedim. dün gece 12'de yatağa girmeme rağmen 3.30'da hala uyuyamamıştım. kimbilir kaçta yattım? anlayacağın hocam gözlerim kan çanağı. senin de benim kadar üzgün olduğuna adım kadar eminim.

    dünkü basın toplantını dinledim ve söylediklerinin tamamına katıldım. belhanda konusunda da haklısın. hele hele yerine giren oyuncunun düştüğü durumu görünce keşke hiç çıkarmasaydın diyorum. ıslılklanmış hali bile ömer bayram'ın dünkü oyununa bin basar.
    şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, orda ıslıklayanlar da, burda nefret kusanlar da sezon başında kafalarında kurdukları kadroya belhanda'yı muslera'dan sonra yazanlardır. ben bile belhanda gitmeli, banega gelmeli dediğimde özel mesaj yoluyla bir sürü eleştiri aldım. belhanda'yı satan şampiyonluğu satarmış, öyle diyorlardı. bunu söyleyen birkaç kişi değil he sözlüğün büyük bir kısmı böyle düşünüyordu.

    sen de onlar gibi düşünüp takımı belhanda üzerine kurdun muhtemelen. şimdi o yazdıklarını unutanlar takımı onun üzerine kur diyenler belhanda'yı kadro dışı bırak diyorlar. ne kadar basit değil mi hocam?

    sana istifa diyemeyenler 'eleman' başlığını hortlatıyorlar, kafa zehir maşallah. bu sene formsuzsun hocam, belki haftaya da kaybedeceğiz, belki sezon sonu çok kötü yerde bitireceğiz ligi. şampiyonlar ligi zaten hayal artık. ama ne olursa olsun yanındayım hocam. seninle herşeye varım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın