• 369
    22 ekim 2019 real madrid maçında belhandayı ıslıklayanlardan birisi olarak yazıyorum bunları. tribünde olanlar 2-3 maçtır belhanda'ya sabrediyor. son 2-3 maçı tribünden değil de tv den izliyorsanız belhanda'nın umursamaz tavırları tv ye yansımamış olabilir.

    bomboş pozisyonlarda topa sırtının dönük olması, etrafında atağa çıkan boş takım arkaşları varken çalım atmaya kalkışması, topu tutup takımın çıkmasını beklemesi gereken yerlerde pas aldığı oyuncuya hemen geri dönmesi, 1-2 adım koşarak yakalayabileceği pozisyonları umursamayıp yürüyerek hareket etmesi, geri gelip top alarak takımı rahatlatması gereken yerlerde ileride beklemesi..

    real madrid maçında 45 dakika sonunda tribünde herkes belhanda'yı konuşuyordu. inşallah değiştirir diyordu herkes. herkes değiştirileceğinden o kadar emindi ki, kendi aramızda kim girmeli tartışmaları yapıyorduk.

    ayrıca taraftar olarak hakkımız kanının son damlasına kadar savaşan futbolcuları izlemek. maliyet kısmından hariç olarak bunu söylüyorum. (bkz: #2790867) nolu entry de, "ne demişti diagne? galatasaray taraftarı kendini dünyanın en iyi taraftarı sanıyor. ama desteğe ihtiyacınız olduğunda o desteği vermiyor. " diye yazılmış.

    kanının son damlasına kadar savaşan futbolcunun desteğe ihtiyacı olduğu anda, taraftarın nasıl destek verdiğini anlatmaya gerek yok tekrar tekrar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın