• 620
    sevgili fatih terim hocam...

    şu seyirci, taraftar polemiğine 2 kelam ben de etmek istiyorum..

    hocam keşke seyirci olabilsek. ben, 1,5 saat maç için günümün 6-7 saatini yollara, avm köşelerine verdiğimden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın. tribünde bulunmak için para vermekten de bahsetmiyorum. bütün bunları yapınca taraftar veya seyirci olmuyorsun bunun bilincindeyim. hoş dün gelen 50 küsür bin insanı kulüp o maça bedava alsaydı bile o ıslık yapılacak o yuh çekilecekti.

    ben, sahada beş metre yanındaki arkadaşına pas veremeyen, yavaş bir şekilde top çeviren, pas verip ulan dur bakalım şimdi bu ne yapacak dercesine yerinden kıpırdamadan izleyen ve bunu haftalarca yapan adam gördüğümde bu takıma ihanet ettiğini düşünecek kadar galatasaray tarafındayım. iyi günde de, kötü günde de galatasaray tarafında olmayı kendine görev edinen insanlar dün o tribündeydi. biz bu oyunu maalesef salt oyun olarak göremeyen bir toplumun fertleriyiz. büyük bir çoğunluğumuz sahada yaşananı ufak çaplı bir dövüş, bir savaş olarak görüyoruz.

    bunu bence sen de öyle görüyorsun. bunca senedir gerek saha içinde verdiğin reaksiyonlardan, gerek saha dışında yaptığın basın açıklamalarında bunu defalarca kanıtladın bize. sen, dün seyirci dediğin insanlara geçen sene "50 bin de cephanemiz var; taraftar" demiştin. bizi bu savaşa! cephane yapan sensin hocam. ben seyirci olup şu oyunu salt oyun olarak görebilsem keşke be sevgili hocam. maçıma gelmeden gider sosyalleşir biradır, rakıdır içerim mis gibi. maç esnasında marşlarımı söylerim. ne bileyim işte atak yaptığımızda alkışlarım, gol yediğimizde alkışlarım, maç biter alkışlarım, maç başlar alkışlarım. safi alkışlarım ve marş söylerim hocam istediğiniz bu değil mi?

    hocam hiç mi düşünmüyorsun; bu taraftar belhanda'yı ıslıklıyor ama ömer bayram bu adamın yarı yeteneğinde olmasına rağmen neden bağrına basıyor diye? bunun cevabını kendi içinde verdiğinde bizi daha iyi anlayacaksın sevgili hocam. mesela biz neden elmander'i hala özlemle anıyoruz hiç düşündün mü hocam? melo dediğimizde neden hala yüzümüz gülüyor hiç düşündün mü? muslera hata yapmıyor mu mesela? neden oyunu başlatmada bu kadar yetersiz olmasına rağmen kendisine tapıyoruz hiç düşündün mü hocam?

    onlar bizim çocuklar sevgili hocam. onlar bize sevgisini de saygısını da defalarca kanıtladı. belhanda'nın bize saygısı yok be hocam. ayarı bizlere vereceğine tribünlere küfür eden, her fırsatta hareket çeken futbolcularına ayar vermeni diliyoruz senden.

    hocam bu söylem bize ne kaybettirecek onu da söyleyeyim mi size? önümüzdeki hafta deplasmandaki beşiktaş maçında allah korusun puan kaybedersek içerdeki ilk maçımızda bir daha bu kalabalığı bulamayacağız. bizim canımızı yakmak için böyle taraftardır, seyircidir laflarını etme sevgili hocam. biz senin düşmanın değil, belki bu camiada tek dostunuz.

    bak hala oynanan kötü futbolla alakalı senin hatalarından zerre bahsetmiyor taraftar. giden şampiyonluk senin elinden olsun hocam nedir yani? sen yeter ki kulübedeki biz ol, biz tribündeki sen olmaya devam ederiz. biz, yeşil çimdeki bizlere sahip çıkmasını da biliriz. ama biz olmayı reddedenlere de sen istesen de istemesen de gerekli tepkiyi vermeye devam edeceğiz. biz kukla değiliz hocam, taştan da yaratılmadık. ben bir maçta puan kaybedildiğinde günlerce kendime gelemiyorsam buna sebep olanlara da 2 kelam ederim sevgili hocam bu konuda kusura bakmayacaksın artık.

    bunu okursun, okumazsın bilmiyorum. çevrende okuyan olur, olmaz onu da bilmiyorum ama durum bu be sevgili hocam. allah sana uzun ömür versin der ve beraberce geçireceğimiz o güzel ana hasretle kavuşmayı beklerim hocam. allah yolunu açık etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın