• 25
    belhanda'yı süperlig'in dandik bir maçında değil de, real madrid'e* karşı tüm dünyanın gözü önünde ıslıklayarak piyasasını mahfeden seyircidir.

    belhanda'yı beğenmiyor, takımda istemiyorsun. olabilir.
    galatasaray satmadan alamıyor. belhanda 8-12 milyon eu bandında piyasası olan ve ilgi uyandıran bir futbolcu.

    naaptın şimdi? adamı istenmeyen futbolcu haline getirdin. tüm dünya çıkarken hangi ruh halinde çıktığını gördü. galatasaray'ın oyuncuyu ederine satma şansını yok ettin.

    taraftarlık mı bu? takımını mı düşünmüş oldun? takımına iyilik mi yapmış oldun. ben söyliyim, belhanda bu sezon satılmaz. sırf şu ıslık yüzünden galatasaray belhanda'yı satamaz ve sen de takımda görmeye devam edersin.

    ayrıca merak ediyorum galatasaray'da kim iyi oynuyor. muslera ve nzonzi dışında herkes dökülüyor. sebebi belli. suç oyuncularda değil. tekrar söylüyorum sergen yalçın bu kadroya taş gibi futbol oynatır. fatih terim görünüşe göre egosuna yenildi. şu pozisyon yaratamayıp gani gani pozisyon verdiğimiz garip tek forvetli sisteminden vazgeçmiyor. sonra basın açıklamasına çıkıp takımı maçın ilk yarısında bulduğu gol pozisyonları ile savunuyor. e arkadaş sezon başından beri ilk kez gol pozisyonu buluyorsun. maç sonunda da takımı bununla savunuyorsun. neden maçın ikinci devresinde eski tas eski hamam deyip oyunu real madrid'in kucağına atacak değişikliği yapıyorsun?

    galatasaray'ın ihtiyacı olan tek şey aklı başında bir teknik adam. bu teknik adam kendini toparlarsa fatih terim de olabilir bir başkası da... 4-4-2 oynadığı taktirde bu takım tüm taraftarı mutlu edecek futbolu sahaya koyar. seyirci kendine taraftar densin istiyorsa doğru teşhisi koyup galatasaray için faydalı tepkiyi vermeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın