resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21848
    işbu entry iç dökme, dertleşme amacını gütmekte olup kısmi olarak sözlük kuralları dışına çıkılabilme ihtimalini taşımaktadır.
    topic: selçuk inan. dikey düşüşün tanrısı. üç sezondur dibi gördü. prens kontenjanında.
    topic: feghouli istikrarsızlık tanrısı. formu a4 kağıdının tamamına m harfi yazılıp görülebilir.
    topic: belhanda. istikrarsızlık ve gamsızlık eş tanrısı. a1 kağıdın tamamına m harfi yazılırsa performansının dökümü görülebilir.
    topic: mariano-yuto. barajlardaki boşaltım kanalları olur. hidroelektrik santralleri ve barajlar yapılırken fazla suyun birikmesi sel ve taşkınlarda o kapak açılır o su dik açıyla aşağıya doğru boşaltılır. kendileri o boşaltım kanalının en üst tepesindeki iki kişidir.
    topic: fatih terim. üstteki topiclerin baş tanrısı. akıl almayacak seviyede oyuncu performanslarını zirveye çıkartıp dikey düşüşüne sadece seyirci kalmış hocamız. inşaatçılar bilir segregasyon olayını. çimento ve macun karışımdan ayrılınca betondaki mukavemetin kaybolmasına yol açar. takımın iskeleti olan yukarıdaki söz konusu oyuncular ve fatih terim bu olayı yaşamaktadır tam olarak. bu oyuncuları zirveye çıkaran fatih terimken zirveden bu derece hızlı ve tepetaklak inmelerinin sebepleri de karl heinz feldkamp olmayacağına göre artık gereken kalemler kırılmadıkça bizim kalplerimiz kırılmaya devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın