resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21842
    uzun uzun güzel yazanlar ve yapılan algî çalışmalarının taraftarı nasıl etkilediğinj yazanlar var buna rağmen hâlâ tabelaya bağlı düşünen yazanlar var.

    maleaef bu sene her koldan saldırı altındayız. divandaki kafatasçı hainler dahil. bu sebeple bir türlü (aklı başında ve olanları görenler için) aklımız sadece maçlarda değil.

    (bkz: 22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı) ilk yarısı real in seri'nin cenabetliği dışında attığı gol hariç korkutan şutu yok. golü hak edecekleri tek şut benzema dan 2. yarı 70ten sonra geldi.
    savunma güzel yıprattığından şutlarin %86 sı cılızdı. yediğimiz saçma gol ( seri ye çarpmasa gene girmeyecek) hariç real madrid i kontrol ediyoruz.

    burada ffp olmasa ve güzel kanatlar alsak mesela onyekuru bonservisle bizde , bekler sağlam fırtına olsa ne olurdu bu maç?
    ama kaldı 1.5 sezon yapacak birşey yok ffp kısıtlıyor.
    beşiktaş ne oldu mesela?

    renktaşlar eleştiren yazarlara da baktım kimisi sırıtıyor algı belli . 1 senede 250 300 milyon dolar harcamış ve çuvallamış zayıf halkanın elemanı gibi...

    tek tek baktım 6 sene de 80 mesaj atan mı dersin, maç sonu eleştirip 00:01 de tekrar yazanı mı dersin.
    aklı başında bakan herkes görüyor paralı trolcükleri hem burada hem sosyal medyada.

    savaşta komuta değıştirilmez. biz galatasaray olarak yıllardır savaştayız 2.5 sene göğüs göğüse savaşmaktayız meydanda ve düsmanlari yenmekteyiz.
    bu sene momentum yok diye sallamadan önce düşünün türkiye nin en güçlü fenerli şahsı dahil her yerden saldırı altındayız. her yerden...

    bu sebeple 2 senedir her seferinde bu şampiyonluk özel önemli ve zor diyoruz.

    renktaşlar , gönüldaşlar ya kazanacağız ya kazanacağız. 2.5 senedir karanlığın lordunu ve diğer şurekayı uzakta tutmuşuz kalemiz galatasaraydan az diş sıkın çünkü mecburuz. türkiye eskisine en yakın haline gelene kadar savunmayı bırakamayız. ( 2 -3 senesi var o sürecin başlamasına)

    olay maçlardan çıktı çıkalı 2 sene oluyor ama taraftarımızın çoğu arkada dönen game of thrones tan habersiz.(bknz 2013 2014 sezonu)
    düşman liseciler de değil sadece son 2 3 senedir.

    savaşıyoruz her cephede az düşünün...
    ve sabredin çünkü galatasaray bir tane, başka yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın