resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21839
    *mariano ve nagatomo gibi yasi gecmis, formsuz veteran bekler yerine daha dinamik, her daim belli bir standardin altina hic inmeyen linnesi tercih etmemesi
    *belhanda kotuyken israrla yedek birakmamasi ve bugun yasananlara davetiye cikartmasi
    *belhanda isliklandigi icin taraftara seyirci demesi ama tum bunlardan bahsederken seri'den ve ona yapilan protestodan hic bahsetmemesi- bu bile belhanda konusundaki subjektif bakis acisini goz onune seriyor.
    *her maca farkli taktikle yada dizilisle cikmasi, 4-4-2 mi oynayacagiz yoksa 3'lu savunma mi? yada gecen seneki taktikte mi devam edecegiz? 2 ay gecti takimin ne oynadigi dahil hicbirsey belli degil!
    *sampiyonlar liginde 3 kurusa kurulmus takimlar galatasaraydan cok daha basarili olurken bizim daha gol bile atamayisimizi, ligde avrupada her alanda les bi futbol oynamamizi hala sezon basi kampi, ffp gibi bahanelre siginarak aciklamasi.
    *zerre oz elestiri yapmamasi, yapar gibi yaptiginda bile yarim agizla ve samimi olmamasi- ertesi hafta benzer hatali kadro tercihlerini tekrarlamasi.
    *isler kotu gittiginde yok ali koc, yok twitter trolleri, 3 kelimesinin 2'si ya bahane yada algi barindirmasi.
    hocam genclerbirligi macinda selcugu sana ali koc mu oynattirdi?
    elinde taylan diye bir genc var, onu koysan bitik selcuktan daha mi kotu olurdu?!

    dahada uzatirim inanin ama faydasi yok, hoca efsanedir, bize en mutlu gunlerimizi yasatan spor adamidir, canimizdir ama bu sezon freni patlamis kamyon gibi kararlar veriyor taaa sezon basindan beri.

    isin en kotusu, imparator oldugunu, koltugunun baskan dahil herkesden daha saglam oldugunu bildigi icin samimi bir oz elestiride yapmiyor, daha dogrusu yapma ihtiyaci duymuyor.
    ki bu konuda kizmiyorum kendisine, eminim bende patronumun bile beni kovamayacagi bir iste calissam, belli bir sure sonra oz elestiriyi birakirdim.

    son olarak.. dunki cocuk abdullah avci bile erol bulutu, okan buruk'u yetistirdi, sen kimi yetistirdin bize bunca sene?
    bu hasan sas hangi bilgi birikimiyle onca istifaya, skandala suna buna ragmen gorevde kaliyor, varligi bize ne katiyor hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın