resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21833
    22 ekim 2019 galatasaray real madrid maçı sonrası basın toplantısında sadece bahane uydurmuştur.

    hoca bugün belhanda'yı ıslıklanyanları taraftarlıktan çıkartıp seyirci kategorisine aldı. belhanda'yı normalde çıkartmayacağını sadece taraftar tepkisinden dolayı çıkarttığını söyledi. bu belhanda kim bilir bugün ne küfürler etti hocam. stattaki, ekran başındaki bunca insan yedi bu lafları. nasıl görmezden gelirsin? hakeden adam kim olursa olsun o protestoyu yaşar, yaşayacak. umarım tekrar o formayı vermezsin o herife. ben o adamın üstünde bu formayı gördüğüm her maç protesto edeceğim, kusura bakma.

    sivas maçındaki güzel ve istekli oyununa rağmen ömer bayram'ı, emre mor'u kesti. bunların yanı sıra bu maça da korkarak geride başladı, içeride olduğumuz halde. maçın başından sonuna hatalı paslar atan el freni seri'ye bu kadar süre tahammül etti. donk ısrarı yüzünden ilk yarıyı ileride santrforsuz oynadık, orta sahaya pres ve top kazanmaya sürekli andone geldi. belhanda'nın nerede olduğu belli değildi.

    sene başında bu oyun bana 2012-2013 ilk 8-10 haftasını hatırlatıyor diyordum da, yok öyle bir şey. o takım en azından şampiyonlar liginde istekliydi. uğraşıyordu daha iyisi için. atak yapmak için. gol bulmak için. gruptan çıkmak için. bu galatasaray 90 dakika geçsin diye bekliyor hocam. biz dışarıdan görebiliyoruz. inşallah sen de oyunculara bu kadar yakından bakarken, her gün onlarla antrenmandayken biraz uğraşır da fark edebilirsin ne durumda olduğumuzu.

    eğer olmuyorsa da olmuyordur, belki de yollarımızın ayrılmasının zamanı gelmiştir hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın