• 609
    hocam biz mektup yazmaktan usandık ama sen yazdırmaktan usanmadın.:)

    sayın hocam;

    başarısız gözüken futbolumuzun ana nedenini yazıyorum. çok basit;

    -rakip takımın uzun pas yapacak futbolcusunu rahaaaaaaaat bırakıyorsun. adam ölçüyor, biçiyor, sinüs-cosinüs hesabı yapıyor hatta arkadaşına bir de mektup yazıyor ondan sonra da pasını atıyor. dün sivasspor sağ açıktaki futbolcularına böyle en az on top gönderdi. biraz becerikli olsaydılar sonuç farklı olurdu. yapılması gereken topu kaptırdıktan sonra, rakibin uzun pas yapacak futbolcusunu rahat bı-rak-ma-mak. çünkü genellikle topu kaptıktan sonra bir-iki top çeviriyor ve uzun pas yapacak futbolcuyu boşa çıkarıyorlar. sen de rakibin boşa çıkan futbolcusunu en yakın futbolcunla kapatacaksın ki isabetli uzun pas yapamasın. bu kadar basit.

    bakmayın iki golü de soldan gelen ataklarla yememize. golü atan iki futbolcu da sağbek oyuncularımızı uyutarak attılar golleri. soldan gelen her iki atakta da pas yapacak futbolcuyu bomboş bıraktığımız için tak-tak-tak pas yaparak attılar golleri.

    takımda herkes yıldız modunda. hiçbir futbolcu rakibi kapatma zahmetine katlanmıyor. andone, biraz da emre mor ve ömer bayram dışında hırslı futbolcu yok gibi. hele emre taşdemir çıkana kadar takımı bir kişi eksik oynattı. yetmedi bir de belhanda çok top kaybetti. hepsi birleşince on kişilik takımı yenmekte zorlandık.

    (bkz: 18 ekim 2019 galatasaray sivasspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın