resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21658
    kendisini çok sevmekle beraber hala stadyumdaki divan restorana vs müdahil olmak yerine saha içine konsantre olsa çok daha verimli bir performans göstereceğine inanıyorum. oyun planına göre alınan kanat oyuncuları son derece yanlış, stoper mevkisinin yedekleri yok. bekler bitmişken linnes tribüne gönderiliyor. bunlar tamamıyla fatih hoca’nın işine kanalize olamadığının göstergeleri. taylan, jimmy kenardayken selçuk ilk 11’de, babel ayağını kaldıramazken mor kenarda, soso fena oynamazken kenara çekiliyor vs.
    son derece konsantrasyonu bozuk ve haklı bir şekilde sektöre büyük bir öfke duyuyor. ama buna gerek yok. futbol sektörüne kendisi inanılmaz bir tokat attı geçen sene. bundan rencide olan güç sahipleri elbette saldıracaklardı. hatırlayalım:
    cumhurbaşkanı çıkıp “başakşehir’i ben kurdum. şampiyon olmasını bekliyorum” dedi ve tek adam diktasının futboldaki yansımasına terim tek başına kafa tutup bunu kazandı. aynı anda imamoğlu da istanbul seçimlerini eze eze kazanıyordu.
    ali koç ve iki farklı noktada aynı dönemde yenilgi alan malum kişi bir araya gelip bu şekilde organize olacaklardı zaten. ne bekliyordu acaba?
    futbolda gerçek yenilgi veya galibiyet bir tek şekilde geliyor. fatih hoca bunu herkesten iyi biliyor. falcao o topu üç direk arasına atacak ve bu iş bitecek. geçiniz divan restoranmış, organize kötülükmüş.
    az konuşup sahada cevabı vermesi gereken efsane hocamız. camiadan ve gerçek taraftardan istifa vs diyen yok. sadece beklentimiz, lütfen artık toparlansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın