resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21656
    kendisinin söylemlerinin hiç bir haksız fiil vasfı ve daha önemlisi bir muhatabı olmadığı halde tff kurulları skandal bir karar ile kendisine ceza verdi. ardından medyada yer alan ali koç uzantıları nihat özdemir tff'sinin kimseye müsamaha göstermeyeceğini, eski dönemin bittiğini, yeni tff yönetiminin herkese eşit muamele edip yüksek ceza verecekleri söylemleriyle haksız cezanın üzerini örttüler. ali koç ise doğrudan fatih terim'e açık ve kesin haksız fiil niteliğinde bir söylemde bulundu; sicili bozuk

    nihat özdemir tff si ali koça 30 gün ceza verip cezayı kaldırdı. federasyonun herkese eşit davranmadığı tek amaçlarının fatih terim'in ve galatasarayın kimyasının bozulması olduğu sabit oldu. ali koç'un medya uzantılarının algılarının yalan olduğu ortaya çıktı.

    eylül 2019 başından beri sadece 38 gün geçti. kadronun yeni kurulduğu ve 38 günün yeterli bir süre olmadığı çok açık. ayrıca fatih hoca takımı ile çok az sahaya çıkabildi. hocamız sıfır/yeni bir hoca dahi olsa kötü oyun ve geleceğe dair umutsuzluk söylemleri için 38 günlük bu süre çok ama çok erken bir süre. iki yıl takımın başında olması dayanak yapılmakta ancak 21 ay ay önce geldiği takım tırıvırısın sen benua halindeydi. 2 sene elde edilen şampiyonluk bilimsel olarak açıklanamaz bir şampiyonluk olup tırıvırısın takımının uzantıları da halen takımda. hoca evet takıntılı ama kendi içinde gelişen sorun çözen bir adam. kendisine yeni bir hoca muamelesi göstermemiz ve ocak ayını dahi beklemeye gerek olmadığı yönünde fikir beyan etmemiz çok ciddi bir kadirbilmezlik göstergesi.

    rakiplerimiz lehine hemen her maç veya asgari iki maçta bir hakem hatası olurken tam tersi bizim aleyhimize her maç hakem hatası olmakta. şöyle düşünün her ortamda tokatlanan, hakkı yenen bir grubun direncinin zayıflaması kadar normal bir vakıa yoktur.

    hocayı eleştireceğim noktalar ise şunlar; takımın pozisyonu yok. (fatih terim dönemlerinde görüldük bir şey değil), takım oyuncuları çakılı ve sabit. boşa kaçan (allah rızası için yürüyerek bile boşa kaçan) adam yok, topu alan adam geçemediği gibi boşta bir allahın kulunu bulamıyor. mücadele etmeyen ve geri pas hastalığına tutulmuş 3,5 oyuncu var ve bunların ocak ayı gelmeden kadro dışına çıkarılması gerekli. kornerler çok kötü kullanılmakta. taç atışları çok kötü kullanılmakta. fatih terim defansa değil hücuma yoğunlaşmalı. boşa kaçan adam olmadığından oyun aşırı yavaş.

    başkanlar konusunda her zaman fatih terim'in yanındayım. fatih terim bana göre (şahsi görüşüm) her başkandan öte ve değerli ve korunması gereken bir insan. başkanımız ise (şahsi görüşüm) fazla politik. iyi niyetli ama denge politikası, başkanlık koltuğunu koruma refleksi (içerdeki genel kurul üyelerine karşı ve fatih terim dahil galatasaray düşmanlarına karşı) içinde olduğunu düşünüyorum. idari ibrasızlık kararı başkanın söylemlerini de değiştirdi. ali koç hakkında 6222 den dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunması gerekirdi. ibşk nasıl albayrak hakkında suç duyurusunda bulundu ise bizim de bunu yapmamız gerekirdi. ayrıca fatih hocanın cezası hakkında anayasa mahkemesi iptal kararı sebebiyle hukuk yoluna başvurma imkanı vardı. maalesef bunu da yapmadı. hakkımızı hukuk yolu ile almasını önemle tavsiye etmekteyim.

    özetle fatih terim'e sabretmeyeceksek kime sabredeceğiz. hocanın kredisi sonsuz. destek vermeye devam edelim. eleştirilerle hocaya evet destek olalım ancak nihat özdemir ve ali koç'un değirmenine su taşımayalım.

    hoca kan ve gözyaşlarından, küllerinden doğan bir adam, gitti denen maçı alır, öldük nidalarından zaferlere uzanır (uefa kupası). erken teşhisler ve sabırsızlık söylemleri hoca için çok hatalı. fatih hocanın kredisi (bana göre sonsuz) ancak kendisinden ve hocalığından hazzetmeyenlere göre dahi en az 1 sezon olmalı. bu yıl kadroyu fazlaca değiştirdi. iyi oyun bu yıl gelecektir. aralık ayında hoca takımı 4. vitese şubat ve mart ayında 5. vitese taşıyacaktır. hocamız bir kez daha rakiplerinin içinden geçecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın