resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21629
    fatih hoca ile ilgili her şeyi kabul edebilirim. yani puan kaybı, kötü oyun, aldığı cezalar gibi. fakat 4 ekim cumartesi oynanan gençlerbirliği - galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada bir şeyi asla kabul edemem.

    ne dedi fatih hoca, demek ki bazı şeylerde hata yaptık, genç çocukları oynatsaydım en azından mücadele ederlerdi. bu klasta, bu seviyede, bu donanımda bir hocanın bunu söylemeye hakkı yok. selçuk inan denilen arkadaş 3 yıldır top oynamazken alıp bu adamı yine on bire yazip sonra da hata yaptım demek sana yakışmıyor hocam. bu maça kadar son iki maçta 25 top kaybı yapan belhanda'yi ısrarla oynatıp sonra da gamsizligindan konuşmak sana yakışmıyor hocam. ben bunu kabul edemiyorum. selçuk inan'i hala ve hala oynatıp sonra da hata yaptık açıklamasını kabul edemiyorum.

    he bir de hoca formsuz deniliyor. ya kardeşim, hoca saha hariç her şey hakkında konuşuyor, aklını vermiyor ki. hocam sen takımı gümbür gümbür oynat, zaten en güzel cevabı verirsin. ama hem böyle aşırı kötü oynayıp hem de üstüne yine ve ısrarla birilerine laf yetiştirmeye çalışmak olmuyor. o yüzden gerçekten herkes kendi işine baksın. takım iki güç gol pozisyonuna girmeden maçı bitiyor, hoca hala maç sonunda neyse ben konuşmayayim, ceza almayanlar konuşsun diyor. hocam sen mümkünse hiç konuşma, sen bize gümbür gümbür top oynat lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın