resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21626
    2019-2020 sezonu itibariyle elindeki kadrodan beklenen ve olması gereken verimi alamayan hocamızdır. oyunculara, hakemlere ya da bir başkasına sallamak bana artık anlamsız geliyor. takım bu sezon 10 resmi maça çıktı ve hiç birinde oyun olarak tatmin etmedi. oyunu geçtim yetenekli oyuncularımızın parlamaları ile bile maç kazanamıyoruz. takımda hiç bir şey doğru gitmiyor gibi. sezon başına eksik kadro ile başlamış olabilir ama 10 resmi maç oynayan bir takım için artık bir bahane olamaz bence.

    fatih hoca bizi bir çok başarıya taşıdı. ona olan inancım hiç azalmadı bu kötü oyuna rağmen. ancak inatlarından vazgeçmediği sürece bu takım top oynayamayacak. 4-1-4-1, bek oyuncularındaki tercih ısrarı gibi hatalardan dönmediği sürece toparlanamayacağız. fatih hocanın kredisi belki de sonsuzdur ama hatayı kendi planı yerine oyuncularda ya da başka bir yerde araması doğru gelmiyor. ligin en zayıf kadrosuna karşı* doğru düzgün top oynayamıyorsa takım burada konuşulması gereken teknik direktördür.

    fatih hocam bizi bu kötü oyundan kurtaracaktır. yeter ki şu inatlarından artık vazgeçsin. olmayan şeyi tekrar tekrar deneyerek oldurmaya çalışmanın bir manası yok. sadece zaman kaybından ibaret. sana inanıyoruz hocam, nice şampiyonluklara yine beraberce yürüyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın