resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21508
    bu entry'i yazdığım anda, hatta öncesinde ve sonrasında bile yolunu gözledim hep. gelecekti. yere düştüğünde dizi kanayan bir çocuğun yardımına koşan baba gibi gelecekti. geldi. 21 aralık günü, o ayazın içine düşen bir güneş tanesi gibi geldi "nerede kalmıştık." diyerek.

    sende kalmıştık hocam.
    allah seni başımızdan eksik etmesin.

    25 ağustos 2018 saat 00:41 de depoladım bu entryi.

    hocam 2 sezondur bu takımı 17 takım, tff, medya, siyaset, mhk herkese rağmen şampiyon yaptı. şampiyonlar ligi maçlarımızdan önce açıklanan cezalar, kulüpler birliği bildirisi, kimyacı, yalı çocuğu, sarı oğlan, fiko, alenen hakim siyasi güç, medyanın paralı köpekleri.. hepsi ama hepsi direkt olarak kendisine saldırırken 2 şampiyonluğu söktü aldı.

    cimbom başı dik yürür! dedi ve dedirtti. sezonun henüz çok başı, performansımız beklediğimiz düzeyde olmadı. sadece geçen hafta oynadığımız psg maçında gerçekten ısıran, saldıran, korkmayan takımı izleyebildik. bizi bu galatasaray'a alıştıran, dünyaya kabul ettiren de kendisi süper ligin ilk 6 haftası performansı kötü olan takımın hocası da.

    herkes teknik direktör, scout, analist bu ülkede anasını satayım bi siz biliyorsunuz hocam bilmiyor değil mi? demem o ki, hocamın senden benden bizden çok daha iyi bildiği futbolu nasıl oynanması gerektiğini kendisine öğretecek cürette değiliz.

    ben hocama sonsuz güveniyorum, kadroyu kendisi kurdu. futbolun değiştinin de farkında ve ffp belası dahi başımızdayken aldığı oyuncuların kalitesi tartışılamaz. hocam inatçıdır, istediği olsun diye çok uğraşır; ama hoca bağnaz ve akılsız bir adam asla değildir. evet bazı oyuncularda ve formasyonda gösterdiği inadı ben de beğenmiyorum ama hoca bunu mutlaka düzeltecektir.

    olumlu eleştirileri anlarım da hocaya hakaret düzeyinde ki eleştirileri asla anlamıyorum. özellikle bu sezon açıkça açılan savaşta galatasaray cephesinde olmayanlar ile aynı ağızdan konuşanlar var aklım almıyor.

    hocam bu takımı toparlayacak, özlediğimiz, istediğimiz galatasaray'ı bize izletecek ve mayıs ayında o kupa yine ellerinde yükselecek!

    ya terim!
    ya ölüm!
App Store'dan indirin Google Play'den alın