• 22806
    1 ekim 2019 galatasaray psg maci sonrasi oluşan olumlu havayı diğer takım taraftarları ve tabi ki bazı galatasaray taraftarları "yenildik ama ezilmedik" günlerine benzetiyorlar. diger takım taraftarları bunu dalga geçmek icin bizim taraftar ise "biz galatasarayiz buraları 90'larda gectik biz" düşüncesiyle söylüyorlar. keske gerçekten "yenildik ama ezilmedik" havasını 90'lardaki gibi daha geniş bir kitle halinde yaşasak; evet biz galatasarayiz evet bu yolları biz 90'larda gectik ama maalesef geçtikten sonra ilk çıkıştan geri döndük. farkına varmamız gereken nokta da tam olarak bu.
    galatasaray 2000'de çıtayı çok yukarı çıkardı. önceleri, belki de daha iyisi yapılamaz düşüncesiyle; sonrasında da çıtayı koyduğumuz yerin beklentileri yukseltmesiyle uzun vadeli planlamalar yapılmadı. dile kolay 19 yıl geçti bu şekilde.
    çıtayı koyduğumuz yerden dusureli çok oldu ama bu gerçeği hic görmek istemedik. dünkü mac sonrası oluşan "yenildik ama ezilmedik" havasını bu acıdan olumlu buluyorum. haddimizi bilerek başlarsak psg'ye yenilince dağılmaz, barca'ya kaybedince kelle istemeyiz.
    barca'ya kaybedince takimi isliklayacagimiz günlerin gelmesi icin çıtayı düşürdüğümüz yerden baslamaliyiz; bir zamanlar koyduğumuz ama artık çok yukarimizda olan yerdeymis gibi davranarak degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın