• 22798
    1 ekim 2019 galatasaray psg maçında golden sonra iki forvetli bir anlayış ile sahada varolduğu dakikalarda psg takımına ciddi derecede ters gelmiş takımdır.

    bu opsiyonda falcao daha geniş alan bulmaya başladı ve iki forvetli oyunun onun için daha iyi olacağının da sinyalini net olarak verdi.

    bu dakikalarda tuchel kulübeden tüm takımı uyarıyor hatta oyuncular bile kenardan refleks gösterdiler maç içinde. korkup mbappeyi aldılar, chopo mouting ile etkili oldular.

    belhanda ve babel oyuna sonradan girseler daha etkili olurlar. ilk 11 oyuncusu gibi bir halleri yok, ters zamanda rakibe ters gelen oyunları var ama 90 dk temposuna yaymak üst seviye oyuncuların işi.

    nzonzi ve seri tandeminde netleşilmemesi bana göre vakit kaybı. her maç yanyana çift forvetli sistemde oyun bu iki adam üzerinden yürümeli, çevresine oyun gidişatına göre hamleler daha akılcı görünüyor.

    ryan donk, ömer bayram ve lemina çok kilit oyuncular. iki forvetli sistemde dörtlü ya da beşli orta sahada çok iş yaparlar ve hatta bölgesindeki adamların işi kolaylaşır gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın