resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21282
    bu yıl şampiyon yapmama gibi bir kredisi olmayan efsanemiz, imparatorumuz. eğer ki takımda işler yolunda gitmez ise ve kenar yönetimi ile kurulan takımın kimyasının uyuşmayacağı ya da ligde istenilen sıralamada olunmaması halinde kan değişiminin takıma faydalı olacağı kesinleşirse kenar yönetimi değişir. imparator zaten bunu hissettiği an kimsenin telkinine gerek durmadan görevi bırakır zira 2. terim döneminde yönetimin yapmaya cesaret edemediğini kendisi yapmıştır. ancak bunların konuşulması şu an için çok erken ve takıma kesinlikle zarar verir. galatasaray'da şampiyonluk dışında geçmişinden bağımsız olarak her sonuç kenar yönetimi için başarısızlıktır ve krediyi sıfırlar. allah korusun ligin ilerlemesi ile olası şampiyonluktan kopma durumunda burada 4 yıl 5 yıl üzerinden kredi verenler artık ayrılık vaktinin geldiğini ilk söyleyecek kişiler. eğer ayrılık gerekiyor ise bu ne fatih terimin değerinde bir gram eksilme yaratır, ne de galatasaray'ı öyle geçen yılki fenerbahçe ya da bu yılki beşiktaş gibi aciz duruma düşürür yani olayı bu kadar dramatize etmeye gerek yok.

    imparatorun yapması gereken varlığına her galatasarylının emin olduğu "organize kötülük çetesi " ile mücadeleyi yönetime bırakmak ve artık kulübede takımı teknik direktörsüz bırakmamak. gerekirse maç sonu toplantısına tıpkı frank rijkaard döneminde johan neeskens'in katıldığı gibi dönüşümlü olarak levent şahin, hasan şaş, ümit davala hatta tafarel'i göndererek maç sonu toplantılarına katılmamak ve söyleyeceklerini yardımcılarına söyletmek. kesinlikle haksız şekilde kendisine verilen cezalar ile kulübede olmaması takımın maç içinde vereceği reaksiyonu çok etkiliyor. imparator kenarda iken 2-0 geriden 3-2 kazandığımız deplasman galibiyetleri mevcut iken kenarda imparatorun olmadığı maçlarda 0-0 giden iç saha derbisinde son dakikalarında gol yememek için 10 kişi defans yapıyoruz. maç içi enstantanelerde imparatorun olduğu kenardan taç kullanan oyuncumuz bile imparatordan çekinerek en iyi arkadaşına taç atma telaşına düşüyor. kendisinin seçtiği yardımcılar da gerek geçen yıl gerek bu yıl maç içi kriz yönetiminde sınıfta kalmış isimler. devre arası ya da daha erken bir zamanda imparatorun kenar yönetimini de revize etmesi şart.

    takım sezonun hemen başında çok önemli puanlar kaybetse de, futbol olarak istenilen oyun ortaya konmasa da halen toparlanmak için zamanımız var ve iş işten geçmiş değil. imparatorun kenarda olacağı maçlar farklı olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın