resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21280
    çok net bir şekilde kendisinin yanlışına yanlış diyebilecek birinin florya'dan içeri girmesi lazım. ben işime karıştırmam, laf söyletmem tribini artık bir kenara bırakması gerekiyor. mevcut yardımcılar ile bunun sağlanamadığını görüyoruz. gerekirse yönetimin bu konuda bir adım atması gerekiyor.

    bu ismin mutlaka türk olmasına ya da galatasaray geçmişi olan biri olmasına da gerek yok. bu bağlamda dar bir bakış açısıyla "iyi ama yok ki öyle bir isim" deniyor. scouting yalnızca futbolcular için değik teknik ekip için de kullanılabilir. yaşı genç, futbola dair farklı ve yaratıcı yaklaşımları olan, ezber bozan isimleri bulmak ve değerlendirmek imkansız değil. örneğin; almanya'da antrenörlük kursunu dereceyle bitiren iki isim vardı; nagelsmann ve tedesco. ardından geldikleri nokta ortada. elbette bu kalitedeki iki isme asistanlık teklif edilemez; ancak anlatmak istediğim şey, bu potansiyelde teknik ekip üyelerinin bulunup kulübümüze kazandırılabileceği şeklinde.

    böyle bir kadronun yönetiminde, hocanın etrafında bambaşka isimleri görmeyi hak ediyoruz.

    kral çıplak diyebilecek birisine çok net şekilde ihtiyacımız var. son maç özelinde bakacak olursak anlaşılamayacak şekilde seri'yi kadro dışı bıraktığında, mevcut form durumu ve sakatlığına rağmen belhanda'yı ilk onbirbde başlatmak için inat ettiğinde, 4 milyon emekli ikramiyesi verdiği xelçuk'u 18'e alırken taylan'ı kadro dışı bıraktığında ne yapıyorsun diyecek birine ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın