• 70
    sabahın üçünden beri ayakta olmanın, uçak yolculuğunun, son 4 saati ya yürüyerek ya da metroda vs ayakta geçirmenin yorgunluğuyla ve ağzıma kadar dolu olan mekanın gürültüsü/bir kıbrıslılın alışkın olamayacağı sayıda kalabalığın şaşkınlığıyla olduğum yere çökmekten başka bir katılım gösteremediğim zirve. bir de otele kabul edilme saatinde ve yolda gelirken gs store'da tek girişlik kart alma problemi yaşanınca biraz gecikmeli katılmak zorunda kaldım. bu bakımdan herkesten özür dilerim öncelikle.

    bir türlü organize olamayınca tanıdık bildik yer diye seçtiğimiz aslanım zirve için doğru mekan olsa da sanırım yanlış zamandı. dünyanın dört bir tarafından gelmiş alkollü ve heyecanlı renktaşların böğürtüsü, promili ve dumanı günde toplamda 600 kişiyi göremeyen biz kıbrıslıların dengesini şaşırtacak yoğunluktaydı. insanın iki yan taraftakini duymasını imkansız kılan ambiansa rağmen güzel muhabbet döndü. ancak o gürültüde masa uzamaya devam ettikçe malesef toplu bir muhabbet yapmak imkansızlaştı..

    herşeye rağmen kafanızda sadece nicklerden ve cümlelerden ibaret insanları kanlı canlı görmek ve düşündüğün gibi tertemiz dosdoğru insanlar olduğununun farkına varmak gerçekten çok mutlu ediciydi...

    bu çağrıya kulak verip gelen, gelmeye çalışan, niyetlenen herkese çok teşekkürler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın