• 22605
    bu sezon ilk 5 maçta yediği 5 golün 4'ünü son 10 dakikada yemiş. üstelik bu 4 golün 3'ünde de skor olarak öndeymişiz. gerçekten ilginç ve bir an önce üstümüzden atmamız gereken bir durum.

    bu sezon son malatya maçı hariç ilk 30 dk hiç gol atamamışız.(o da 23. dk) biz ki ali sami yen'deki maçlara 1-0 önde başlama alışkanlığı olan bir takımdık her zaman. bir an önce skoru ilk önce ele alan takım kimliğine bürünmemiz gerekiyor. deplasmanlarda elbette ki olmayabilir ama iç sahada bunu mutlaka sağlamalıyız.

    son olarak topu kaybettiğimizde çok rahatız. özellikle bu, bize ve fatih terim'e çok ters bir özellik aslında. hocanın da buna sinir olduğuna eminim. topu kaybedince deliye dönen bir takım olmalıyız, bir an önce bu fizik güce erişmeliyiz. ancak hem radamel falcao, hem ryan babel, hem de sofiane feghouli sahada olunca ilerde bu şok presi yapacak oyuncu olmuyor. örneğin son malatya maçında* bu oyuncular yerine florin andone, adem büyük ve ömer bayram sahada olunca maç boyunca rakip yarı sahanın her noktasında bir çok kere pres yapabildik.

    bana göre ligdeki deplasman maçlarında ilk saydığım üçlü yerine ikinci saydığım üçlü sahada olmalı en az 45 dakika boyunca.

    edit: mariano yerine oynayan şener'i unutmuşum. önemli fark yaratan 4. etken de onun sağ bekte olmasıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın