resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21129
    (bkz: 22 eylül 2019 yeni malatyaspor galatasaray maçı)

    kadrosu ve takım uyumu oluşmuş yani oturmuş kadroda rotasyon yapılır. henüz as kadromuz birbirini tanımazken böyle bir deplasmanda rotasyon yapmak bence yanlış karar.

    oyuncu değişiklikleri ise berbattı. falcao'yu 90'ıncı dakikada oyuna neden alırsın anlamak çok güç.

    gol yiyeceğimizi sadece ben görmüyordum zannedersem. ilginç bir şekilde gol yiyeceğimizden emindim maçta çünkü takımda dengesiz bir oyun vardı. inşallah ikinciyi atarız diye dua ediyordum ve kontralardan bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcadık. ah keşke falcao oyunda olsaydı dedim durdum.

    hocam düşmanlar emeline ulaşmış gibi duruyor. senin dikkatini saha dışına çekmiş durumdalar zira takım sezon başından beri iyi değil. bırak elle tutulur maçımızı, maçların herhangi bir çeyreğinde bile oyuna hakim olduğumuzu anımsamıyorum.

    ha birde oynatmak istediğin sistem ile takımdaki oyuncu yapısı uyuşmuyor galiba çünkü iyiye gitmiyoruz. ışık vermiyor. ya sistemi değiştirmen lazım yada oyuncuları, kolay yolu hepimiz biliyoruz.

    tez zamanda formuna kavuşmanı bekliyorum zira bu seneki yatırımlar sonuca dönüşmez ise toparlanamayız. yanlış anlaşılmak da istemem hocamdan başkasını istemiyorum. o toparlanınca her şey güzel olur zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın