resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21124
    uzun süredir hem başkanlık, hem teknik direktörlük, hem menajerlik, hem basın sözcülüğü, hem antrenörlük fonksiyonlarını aynı anda yürütmeye çalışan hocamız.

    maalesef ki değil fatih terim, futbolun ilahı gelse bu kadar bölünerek başarıya ulaşamaz. spor programlarından birisinde (hangisi hatırlamıyorum) "fatih terim'in patronu kim?" diye bir soru soruldu. sanırım son dönemde sorulmuş en güzel sorulardan birisi. mustafa cengiz yönetimi bir çok konudan başarılı olsa da fatih terim'i yönetmek konusunda çok başarısız. hocanın ağırlığı altında eziliyor, polemik ortamında yancı gibi davranıyorlar.

    hoca eskiden florya'nın tek hakimi olmak isterdi. futbol takımı ile alakalı her şeyin kendisinden sorulmasını isterdi. şimdi komple kulübün hakimi gibi davranıyor. polemiklere kendisi cevap veriyor, transfer dönemi taraftarlarla kendisi iletişim kurmaya çalışıyor, kulübün maddi durumu ile alakalı gereğinden fazla rol alıyor. rakipler de bunun farkında olarak fatih terim futbola konsantre olmasın diye her hafta başka bir kavga durumu yaratıyor. terim'in en büyük zaafına oynuyorlar.

    hocanın artık bir karar vermesi lazım. artık saha kenarından sıkıldıysa ve daha çok idari işler ile uğraşmak istiyorsa, kendisinin felsefesine uygun bir teknik direktör getirsin takımın başına, başkanlık koltuğuna otursun.

    yok eğer teknik direktörlük yapacak ise kendisini bu kadar yıpratmayı bırakıp, florya'nın sınırlarına geri dönsün, şu kağıt üzerinde gayet güzel olan takım ile yapabileceklerinin sınırlarını denesin. daha önce bunu defalarca kez yaptı. sadece futbola konsantre olursa yine yapacağından şüphe yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın