resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21123
    4 koldan baslatilan algi calismalariyla yipratilmaya calisiliyor. dahasi galatasaray taraftarinin ciddi bir kismi da bu dalgaya kapilip 'rasyonel'lik maskesiyle saldiriveriyor kendisine. fenerbahce maci koltugu icin kritikmis gibi bir hava yaratildi, suursuzca saldirmak icin psg/real'den fark yememizi bekleyenlerin sayisi (galatasaraylilar dahil) hic az degil.

    sahsi fikrime gore, galatasaray'in bu seneki basarisi, sonuc ne olursa olsun terim'i korumak olacaktir. bu ekonomik sartlarda, bu ulkede baska bir hoca ile daha iyisi olmaz, olmayacak. galatasaray'in yapmasi gereken terim'i tartismak degil, terim yoruldugu zaman ne yapacagina simdiden hazirlanmak olmalidir.

    birakiniz fener gelsin, yine bir tactan, verilmeyen faulden gol atsin. yenecekse de yenisin. bunlari engellemek terim'in gucunde degil, bunlar dert de degil. zira ulkenin gercegi bu. hep oldu, yine olacak. ama kafasi rahat, taraftariyla butunlesmis, her puan kaybindan sonra 'hoca da formsuz, hocaya yazar vs.' diye elestirilmeyen bir terim yaratmak bizim gucumuzde.

    bu sezonun fenerbahce'ye dogru ivmelendirildigi asikar. bunu kiracak tek takim da biziz su anki resme bakarsak. basarirsak yabanci siniri onumuze konacak bu sefer. bu ulke 'super final' diye sacmaliklar gordu.. yani bunlar hep olacak.

    aslolan 'kazansa da, kaybetse de gonlumuzde sampiyon olani ve hep oyle kalacak' olani bulmaktir ve korumaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın