resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 21048
    sezon sonu takımımızı şampiyon yaptıktan sonra, galatasarayımıza başkan olma zamanı gelmiş olan yaşayan efsanemizdir.

    tabi ki insanın aklına; futbol takımını yönetmek ile koca çınar olan galatasaray' ın tüm branşlarını yönetmek, liseci zihniyet ile savaşmak, kulübün içinde bulunduğu mali zorluklarla uğraşmak, aynı zamanda kendisinden pekte hoşlanmayan mevcut siyasi iradeyle aramızı iyi tutmak bir mi diye sorular gelmiyor değil.

    fakat bu zamana kadar galatasaray' a başkanlık yapmış kişileri de göz önüne alırsak, liyakatli kişilerden oluşturulacak sağlam bir yönetim kurulu ile bu işin altından kolaylıkla kalkılabilir.

    son yaşanan olaylar da gösteriyor ki ne yalı çocuğu, ne tff, ne de paralı sosyal medya trolleri hocamızın peşini bırakmayacaklar.

    ne yazık ki hocanın bu durumunun da negatif olarak sahaya yansıdığını düşünüyorum, maç öncesinde takımı hazırlamak konusunda takımımıza zarar vermese bile hocanın kulübe de olmadığı maçlarda çok zorlanıyoruz.

    hocanın basın toplantısında ki ifadelerinden de ceza almamak için bazı şeyleri içine attığı ya da yüzeysel olarak geçtiği çok belli oluyor.

    eğer kendisi kulübümüze başkan olursa mevcut sportif düzen ile anladıkları dilden rahatlıkla konuşabilir ve saha içinde ceza almamızı sağlayacak durumlar da ortadan kalmış olur.

    tabi ki bu önermede ki en büyük problem fatih hoca' dan sonra takımımızın başına geçek olan teknik direktör kim olacak, başkanın fatih hoca olduğu takımı yönetmek her babayiğidin harcı değil.

    ayrıca liseci dinazorlar fatih hoca' nın başkanlığına nasıl bakacaklar, -ki sıcak bakmayacakları konusunda hepimiz hem fikirizdir diye düşünüyorum.

    yine de fatih hoca' nın hem yurt için de hemde yurt dışında başkan olarak kulübümüzü layıkıyla temsil edeceğini düşünüyorum.

    ayrıca şu sıralar kendisi ile ilgili konuşanların, hatta mevcut cezalar az oldu tekrarında daha farklı şeyler yapmamız gerekir diyenlerin, kendisi kulüp başkanı olursa karşı karşıya geldiklerinde de aynı şeyleri söyleyebilecekler mi çok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın