• 9624
    daha önce hiç yapmadığımdan soruyorum. bir işten nasıl istifa edilir?

    özellikle de önümüzdeki 3-4 hafta içinde yeni projeler başlayacakken ve ofis değiştirme durumumuz göz önüne alındığında bu işi nasıl yapabilirim? çünkü şu anki patronum benim de fikrimi alarak yeni bir ofis seçme sürecinde fakat benim devam etme durumum yok gibi gözüküyor. ne yapmalı?

    bu arada ağustos'un 29'unda başka bir işten kabul aldım. gerekli dökümanların ve sağlık tetkiklerinin teslimi ve güvenlik soruşturma sürecinin sonunu bekliyorum, devamında iş başı olacağı söylendi. bu güvenlik soruşturması sürecinde 1-2 ay evde oturup yüksek lisansıma odaklanmam kötü olmayacaktır. o yüzden ay sonunda ayrılmayı düşünüyorum açıkçası. bu arada ihbar sürem aslında 4 hafta fakat en kötü olasılıkla buna uyup ekim ortası gibi çıkarım. bu da beni çok zorlamaz sanırım. fakat en başa dönüyorum ki: nasıl istifa edilir? ne denir? konuşmaya nasıl başlanır?

    not: bu arada şu anki çalıştığım yeri de zor durumda bırakmak istemem. bu yüzden keskin ifadelerden ziyade yumuşak bir süreç ile bu işi gerçekleştirmeliyim.

    not 2: bugün sabah konuştum. sancılı oldu ve karşılıklı olarak üzüldük ama yapacak bir şey yok. zor durumda bırakmamak adına ekim'in 3. haftasına kadar kalacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın