• 22503
    yaşlı bir takımdır. ilk 11’ i ve totalde kullandığı oyuncular yaşlıdır. yaş sporda önemli değildir diyorsanız o cristiano ronaldo gibi nadir sporcular için geçerlidir.

    sakın takımların yaş ortalamasına bakmayın, ilk 11’ in ortalamasına bakın. ki en genç oyuncularımız olan stoperler aslında tecrübenin olması gereken bölgeler. luyindama ve marcao’ yu severim ancak birinden biri tecrübeli bir stoperle olsa daha doğru olacaktır kabul edersiniz sanırım...

    ayrıca milli maç arası sonrası ve cl maçı öncesi berbat da oynasa galip gelebilecek bir kadroya sahip olması da iyidir. şampiyonluktan koparmaz.

    şu ana ve sahaya gelirsek;

    an itibariyle rezalet oynamaktadır, büyük ihtimalle de 4 haftaya kadar böyle oynayacaktır. fiziksel sebepler var ama bazılarınız “s..mişim fiziksel sebebini” demektedir. istediğiniz kadar ağlayındır. ama canınızı sıkmayındır. o işler öyle kolay değildir...

    5 transferle şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelmez. liverpool demeyin zira onlar bir önceki sezon alexander arnold ve robinson gibi iki inanılmaz bek çıkardılar ki bunların hiçbiri, lig şampiyonluğuna yetmedi.

    sözün özü, biraz sakin olun ya. biraz sakin. bu ne agresiflik!

    son tanım: taraftarının herşeyi bildiği futbol takımı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın