resim
Nihat Özdemir
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 615
    siyasi destekle göreve seçtirilen fenerli iş adamı tff başkanı..

    kendisinden kurtulma planı basittir:

    en büyük taraftar kitlesine ait galatasaray camiasının etkili bir şekilde siyasal baskı yapması. istanbul belediye seçimlerinde başakşehir yoluyla bu güç sınandı, sonuç görüldü.

    bunu yaparken fenerbahçenin hala şikeden cezalandırılmamış olmasını ve yeni kurulan federasyonun fenerbahçeyi şampiyon yapmak için olduğu, dolayısıyla daha organize bir maç sonucunu etkileme düzeneğinin kurulduğunu bıkmadan usanmadan uefa’ya anlatmak.
    altın cümle: “ bahis şirketlerin ayarlanmış fenerbahçe maçları yüzünden para kaybedecek. “

    ayrıca bu kadar galatasaray düşmanlığının sonucu, milli takıma galatasaray taraftarı tarafından istemsiz olarak cephe alınacaktır. çünkü o ülke takımı değil, bir çıkar birliği federasyonu takımıdır. galatasaray’a rağmen milli başarı olmaz. ilerki aylarda hem lejyoner oyuncuların kendi takımlarının liglerindeki yüksek efordan dolayı , hem de kış şartlarından dolayı işler iyi gitmeyecektir. ayrıca çubuklu tosunu takımın beyni yapmak orta vade de zarar verir. o zaman artacak baskıyla şenol güneşin şaftının kaydığını ve saçmalama sürecine girdiğini beşiktaşta gördük. galatasaray yoksa, milli başarı da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın