resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 20912
    oyun çok büyük.

    haftalardır bunu söylemeye çalışıyoruz. dedik dedik inanmadınız bak ne oldu şimdi ?

    --- alıntı ---
    inanıyorlar ki, her şey 2013 - 2014 sezonundaki gibi olacak. bunun için ortamı o hale getirmeye çalışıyorlar.

    30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçında gelen son dakika gol onları büyük hayal kırıklığına uğrattı. bir anda istedikleri gibi olan düzen bozuldu. fena çomak soktuk ve yeniden diriliş için büyük fırsat kazanıldı. belki de bu gol şampiyonluk yolunu açan gol oldu. o sezon ki gibi kolay olacağını zannettiler ama öyle olmayacağını gösteren bir darbe oldu.

    ancak lig çok uzun daha. kim bilir neler neler olacak. emellerine ulaşmak için hocanın bırakması gerektiğini, yoksa şampiyonluk şanslarının zor olduğunun farkındalar. dışa vurum olarak hocadan nefret ediyorlar, başarılarından dolayı. içten içe ise çok korkuyorlar. o yüzden sezon boyunca algıları, hocayı zayıflatmak, yalnız bırakmak için tum güçlerini kullanacaklar. hocanın maçtan sonraki açıklamaları yine delirtmiş bunları. işlerinin zor olduğunun içten içe farkındalar. o yüzden her zaman saldıracaklar.

    bunların bu davranışlarına içimizde çanak tutan bir grup şuursuz, ne yaptığının farkında olmayan, ama hoca allah korusun gitse yaptığının acı acı pişmanlığını duyacak bir kesim var. galatasaraylıları asıl üzen o.

    biz birlik olduğumuzda kimse bizi yıkamaz, mayıs yolundan engel bırakamaz. o yüzden ne yaptığının farkında olmayan içimizdeki fatih terim düşmanlarını her zaman uyarmak naçizane görevimiz
    -- alıntı ---

    o yüzden bize galatasaray taraftarı olarak firesiz, tam kenetlenme lazım. böyle oldukça püskürtürüz ve avuçlarını yalarlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın