• 46
    bu oluşuma karşı öyle bir kenetlemeliyiz ki futbolcusuyla, teknik heyetiyle, yöneticisiyle, taraftarıyla tek ses olup saha içi ve saha dışında tamamıyla topyekûn savaşmalıyız. ancak bu şekilde yeniden onları alt edip 23.şampiyonluğu alabiliriz. bizi başarıya götüren daima ruh olmuştur. bu sene de bu ruhu yansıtmalıyız.

    her sezon hedeflediğimiz şampiyonluk bir öncekinden daha elzem hale geliyor. bu sezon yine şampiyon olup, açmamızdan korktukları makası iyice açmamız gerekiyor. vereceğimiz en net cevap bu olur ve bu zor durumdan güçlenerek çıkarız. bunu bildiklerinden ellerinde ne varsa saldıracaklar bu çok açık. bu sürece hakim olup iyi yönetmek gerekiyor. burada en büyük sorumluluk yönetimde olsa da fatih terim yine önderlik edecektir. süreci en akılcı şekilde yönetmelidir. satranç gibi iki sonraki hamleyi düşünerek hareket edilmelidir.

    taraftar olarak bize de iş düşüyor. takımı asla sahipsiz bırakmayız bu bir gerçek. iç saha maçlarında ceza almayalım; dolduruşlara, tahriklere gelmeyelim. amaçlarından biri de 6.hafta* arena'da oynayacağımız fenerbahçe maçını seyircisiz oynatmak olduğu açık. komplo teorisi gibi ama bu organize oluşum bunu da düşünmüştür. bu oyunu bu şekilde hep birlikte bozacağız, kokuşmuş, kirli düzeni başlarına yıkacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın